Zgodbe PANTHEON uporabnikov

Ponosni smo, da je PANTHEON že več kot 25 let nepogrešljiv del vsakdana izjemnih posameznikov v podjetjih širom JV Evrope. Vaš uspeh je merilo s katerim merimo svoj uspeh. Spoznajte naše uporabnike.

Področje: Razno in reference partnerjev

Tako kot v podjetju Makom ponujamo popolne rešitve na področju čiščenja objektov, tako jih Skupina stroka.si ponuja na področju informacijskih tehnologij. Naše stranke so B2B podjetja, ki cenijo kvaliteto produktov, stroškovno učinkovitost, hitro odzivnost in razvojno usmerjenost. Zato pričakujemo, da imajo tudi naši IT partnerji vse omenjene lastnosti. V času digitalne transformacije podjetij je ob sebi zelo pomembno imeti dobrega partnerja, kot je Skupina stroka.si. Z njihovo pomočjo je uporabniška izkušnja naših strank v spletni trgovini www.makom.si prijetnejša. Prav tako pa nam omogočajo, da naš ERP sistem deluje bolj avtomatizirano, kar nam predstavlja velik prihranek pri času.”

Tomaž Sijarto

direktor | Makom trgovina d.o.o.

PREBERITE VEČ

Področje: Razno in reference partnerjev

Izobraževanje Certificirani računovodja PANTHEON je izvedeno na visoki ravni in pridobljeno znanje programa PANTHEON zlahka uporabiš ob vsakodnevnem delu. Udeležbo na izobraževanjih priporočam računovodjem, ki imajo in želijo nadgraditi znanje, razširiti in poglobiti pogled uporabe programa, pregnati dileme in suvereno opravljati vsakdanje delo s programom PANTHEON.

Renata Uhan

R FAKTURRA, računovodske storitve, d.o.o.

Področje: Razno in reference partnerjev

Udeležba v programu je bila zelo pametna odločitev. Obravnavane tematike v programu so mi pomagale z rešitvami težav, ki sem jih imela. V kolikor so vsa izobraževanja na takšnem nivoju, se v prihodnosti zagotovo odločim za nadgrajevanje znanj.

Maja Suša

Računovodski servis DOMEN, Mirko Suša s.p.

Področje: Razno in reference partnerjev

Sedaj lahko s katerimkoli računalnikom dostopam do svojih baz in kar je najlepše, dostop imajo tudi moje stranke.

Tatjana Brumat

Lucrum.si, s. p.

1 2
X