Dokumentni sistem PANTHEON Shake

eDokumentacija

Dokumentni sistem (DMS)

Dokumentni sistem je skladišče vse dokumentacije, ki se uporablja v podjetju.

V dokumentacijo shranjujemo prejeto in izdano pošto (skupaj z vodenjem poštne knjige), vso računovodsko dokumentacijo (kontne izpiske, zaključke let, opomine …), komercialno dokumentacijo (npr. pogodbe, anekse …), tehnično dokumentacijo (npr. navodila za uporabo, garancijske liste …). Skratka – VSE dokumente, ki smo jih vlagali v fascikle ali pa so papirji krožili po podjetju.

Dokumente lahko hranite v cenejši DMS hrambi ali zakonsko skladni ZVDAGA hrambi. Priporočamo kombinacijo obeh – zakonsko predpisano dokumentacijo shranjujte v ZVDAGA hrambo, DMS hrambo pa uporabite za komercialno in tehnično dokumentacijo ter poštne knjige.

Licenciranje: DMS je v PANTHEON vključen v vse licence. Če vam paket postane premajhen, naročite večjega in doplačate samo razliko.

Vsakemu podjetju, ki uporablja PANTHEON, podarjamo paket »DMS hramba 10 GB«.

DMS hramba

Vaše dokumente hranimo v podatkovnem centru Telekoma Slovenije, zrcalno failback kopijo pa v redundančnem podatkovnem centru Telekoma Slovenije. Vsi podatki se dnevno varnostno arhivirajo.

DMS hramba Uporabniki PANTHEON Cloud / mesec Uporabniki z lastnimi PANTHEON licencami / leto
DMS hramba 10 GB 2,99 € 35,99 €
DMS hramba 50 GB 9,99 € 119,99€
DMS 100 hramba GB 17,99 € 215,99 €

Uporabniki PANTHEON Cloud
Na Usersite / Tržnica / DMS Hramba izpolnite naročilnico za DMS Hrambo. Račun za izbrani paket vam bomo dodali na vaš mesečni račun.

Uporabniki z lastnimi licencami PANTHEON-a
Na Usersite / Tržnica / DMS hramba izpolnite naročilnico za DMS Hrambo. Poslali vam bomo predračun, ki ga plačate. Ko porabite kupljeni paket, novega naročite na enak način.

DMS ZVDAGA hramba

ZVDAGA je hramba, ki dokument ob shranjevanju digitalno podpiše in časovno žigosa, nato pa ga shrani v arhiv ter varnostno kopira. V kolikor uporabljate ZVDAGA hrambo in imate definirane arhivske postopke, lahko fizični arhiv v podjetju ukinete, fizične dokumente pa uničite. Ker je ZVDAGA hramba zaradi svojih tehnoloških zahtev bistveno dražja, vam priporočamo, da vanjo odlagate le dokumente,
za katere je hramba zakonsko predpisana (npr. eRačuni, računovodska dokumentacija, pogodbe …).

  Cena paketa na mesec
DMS ZVDAGA 1GB 9,99 €
DMS ZVDAGA 5GB 39,99 €
DMS ZVDAGA 10GB 69,99 €

Uporabniki PANTHEON Cloud
Na Usersite / Tržnica / ZVDAGA Hramba
izpolnite naročilnico za ZVDAGA Hrambo. Račun za izbrani paket vam bomo dodali na vaš mesečni račun.

Uporabniki z lastnimi licencami PANTHEON-a
Na Usersite / Tržnica / ZVDAGA hramba izpolnite naročilnico za ZVDAGA Hrambo. Poslali vam bomo predračun, ki ga plačate. Ko porabite kupljeni paket, novega naročite na enak način.

ARHIVSKO DOKUMENTNI SISTEM PANTHEON Shake

Podatke iz vhodnih dokumentov vnesete v program, originale pa poskenirate in spravite v dokumentni sistem (DMS – Document Management System), pri čemer se povezava ohrani – iz podatkov v poslovnem programu lahko prikličete originalni dokument.

Izbirate lahko med številnimi kombinacijami poslovnega programa, dokumentnega sistema in skenerja.

Dokumentni sistem lahko tudi brezplačno preizkusite (aktivacijska koda: DEMO).

Funkcionalnosti PANTHEON-a Licenca PANTHEON Nakup licence PANTHEON Gostovanje Licenca Shake Prostor
(na 1 bazo)
Podjetja brez lastnega računovodstva Brez poslovanja s tujino LX 199 € 9,90 €/mesec Brezplačna Prvih 10 MB:
brezplačnoNaslednjih 500 MB:
4,99 €/mesecVsak nadaljnji 1 GB:
4,99 €/mesec
Poslovanje s tujino LT 399 € 19,90 €/mesec
LT3 799 € 47,70 €/mesec Prva brezplačna, vsaka naslednja 9 €/mesec
Računovodski servisi in podjetja
z lastnim računovodstvom
Osnovna poslovna analitika (prednastavljeni pregledi poslovanja) SE 1.099 € 35,90 €/mesec
Popolna poslovna inteligenca (analize, poročila, načrtovanje) ME 1.499 € 49,90 €/mesec
Vse cene so v evrih in ne vključujejo DDV. Povprečna stran zasede ok. 75 kB prostora. 500 MB prostora pomeni približno 7.000 strani. Izmenjava dokumentov z vašim računovodskim servisom je možna, če imata oba nameščeno isto različico.

Pogovorite se z našimi svetovalci.

Če vas zanima karkoli v zvezi z ePoslovanjem (eRačun, eIzmenjava, eHramba, eDokumentacija), nas pokličite na telefonsko št. 01 252 89 50 ali pošljite vprašanje preko kontaktnega obrazca.

* Osebne podatke, ki nam jih posredujete v zgornjem spletnem obrazcu obdelujemo na podlagi našega zakonitega interesa zagotavljati učinkovito poslovno komunikacijo. Posredovanje vaših osebnih podatkov je prostovoljno. V primeru, da nam vaših osebnih podatkov ne posredujete, pa vam ne moremo zagotoviti odgovora na vaše povpraševanje. Več o tem kako (skrbno) varujemo vaše osebne podatke si preberite v naši Politiki zasebnosti.
X