Priporočite PANTHEON

Priporočilo se splača!

Vsem, ki širite dober glas o programu PANTHEON in ga priporočate svojim strankam in poslovnim partnerjem, bomo od vsake novo prodane licence oz. najema programa v sklopu PANTHEON Gostovanja izplačali dobroimetje. Preko spodnjega obrazca oddajte podatke o stranki, za katero želite, da jo kontaktirajo naši prodajni svetovalci. Če se na podlagi vašega priporočila podjetje odloči, da bo poslovanje zaupalo PANTHEON-u, vas bomo za to nagradili z 10 % dobroimetja.

  • Kaj priporočate?

  • Komu priporočate PANTHEON?

  • Vaši podatki

  • Vaše sporočilo

*Osebne podatke, ki nam jih posredujete v zgornjem spletnem obrazcu obdelujemo na podlagi našega zakonitega interesa zagotavljati učinkovito poslovno komunikacijo. Posredovanje vaših osebnih podatkov je prostovoljno. Več o tem kako (skrbno) varujemo vaše osebne podatke si preberite v naši Politiki zasebnosti.

Kako poteka sistem priporočanja?

1. PANTHEON priporočite potencialni stranki (vašemu poslovnemu partnerju, prijatelju …).

2. Izpolnite obrazec.

3. Datalab predstavi PANTHEON stranki.

4. Če se podjetje odloči za PANTHEON, vam v primeru nakupa priznamo 10 % od vrednosti prodanih licenc, oz. 10 % od vrednosti enoletnega najema, če se podjetje odloči za PANTHEON Gostovanje.

5. Datalab vas bo obvestil preko e-pošte o višini provizije, vi pa nam v roku 15-dni izstavite račun. V primeru, da se podjetje odloči za PANTHEON Gostovanje, vas bomo o dobropisu obvestili po izteku enoletnega najema.

Potrebujete več informacij?

Pokličite nas na ali pa nam pošljite e-sporočilo. Z veseljem odgovorimo na vsa vaša vprašanja.