PANTHEON Enterprise

Odličen pri prilagajanju vašim poslovnim potrebam

PANTHEON Enterprise je poslovni informacijski sistem za hitro rastoča podjetja, ki stavijo na stabilnost in napredne funkcionalnosti ter potrebujejo prilagodljiv sistem. Širok nabor funkcionalnosti omogoča, da sistem uporabljajo vsi v podjetju, od vodstva do nabave in računovodstva, poleg tega pa lahko izkoristite tudi vse prednosti poslovne inteligence (nadzorne plošče, analitika, poročila, načrtovanje).

Vedno skladen z zakonodajo

PANTHEON se redno prilagaja – osvežuje glede na spremembe v zakonodaji (plače, dohodnina, DDV itd). Osveževanje se zgodi ob vseh pomembnih spremembah zakonodaje. Vse spremembe se preko interneta avtomatično prenesejo do uporabnika – hitro in enostavno!

Pregled poslovanja na vašem namizju

V napredne verzije PANTHEON-a je vgrajena zmogljiva poslovna analitika, ki omogoča pregledovanje poslovanja na vseh nivojih podjetja. Tako ima vodstvo podjetja vedno pregled nad poslovanjem, ključnih informacij pa ni več potrebno iskati na več mestih.

Mednarodno poslovanje

PANTHEON je na voljo v različnih zakonodajnih in jezikovnih lokalizacijah – podjetja tako poslujejo v skladu z zakoni tuje države, za potrebe tujih delavcev pa je celoten program PANTHEON preveden v lokalni jezik.

Dodatne rešitve

Zaradi specifičnih potreb uporabnikov je za PANTHEON na voljo veliko število vertikalnih rešitev, ki jih razvija tako Datalab kot tudi neodvisna partnerska podjetja. Tako lahko uporabniki nadgrajujejo in dopolnjujejo svoj PANTHEON s specifičnimi rešitvami.

Imate vprašanje za nas?

Zaradi visoke cene vhodnega materiala in narave naših izdelkov smo na začetku iskali rešitev s katero bi lahko prilagodili materialni del poslovanja, zagotovili popolno sledljivost in pregled nad zalogami. Naše poslovanje smo skozi leta povezali v celoto in obvladujemo procese kalkulacij, ponudb, naročil, materialnega poslovanja  in izpis delovne dokumentacije, fakturiranja, finančnega poslovanja ter kadrov.

Ksenja Brelih Klincov

Niro Steel d.o.o.

Program PANTHEON je dovolj široko zasnovan, da nam omogoča celovito finančno
podporo podjetja, je dovolj pregleden in uporabniku prijazen. Podjetje Datalab svoje
stranke redno obvešča o posodobitvah ter zanje nudi ustrezno izobraževanje.

Andreja Petrič

vodja MD finance , Plastika Skaza

Mesečni najem programa, nižji stroški poslovanja

V sklopu PANTHEON Gostovanja imamo sklenjeno sodelovanje z največjim operaterjem v Sloveniji – družbo Telekom Slovenije, kjer so varno shranjene vaše baze podatkov programa PANTHEON. Strežnik je vedno aktiven, zato so tudi podatki vedno dostopni.

Kako začeti z uporabo PANTHEON Enterprise-a?

Kontaktirajte nas

Pokličite naše svetovalce na številko (01) 252 89 50 ali pošljite vprašanje na prodaja@datalab.si.

Preizkusite program

Izpolnite obrazec in takoj začnite z uporabo DEMO verzije, ki jo boste kasneje lahko nadgradili.

Prijavite se na tečaj

Preverite seznam izobraževanj, ki jih za večja podjetja prireja Datalab Akademija.

Cenik programske opreme PANTHEON Enterprise

Najem PANTHEON-a (gostovanje)

Podatki, ki jih vnašate v program PANTHEON (npr. fakture, zaloge, računovodstvo, plače, ipd.) so vsi shranjeni v bazi podatkov, ki je običajno na namenskem računalniku, t.i. strežniku. Strežnik je vedno aktiven, da so tudi podatki vedno dostopni, poleg tega pa so na strežniku ustrezni varnostni ukrepi, ki preprečujejo izgubo podatkov, predvsem izdelava varnostnih kopij ter fizična in programska zaščita. PANTHEON Gostovanje plačujete v sklopu mesečnega pavšala in vključuje uporabo programa, zakonske posodobitve, arhiviranje podatkov in najem strežnika.

Več o PANTHEON Gostovanju

Nakup PANTHEON-a

Če se odločite za nakup programa, je le-ta nameščen na vašem računalniku/strežniku in v tem primeru sami skrbite za redne nadgradnje programa na nove verzije (zakonske spremembe in nove funkcionalnosti) ter za arhiviranje podatkov. Znesek nakupa poravnate v enkratnem znesku, program preide v vašo last, enkrat letno pa se vam obračuna pavšal za osveževanje programa.

Pokličite (01) 252 89 50

Pokličite naše svetovalce in skupaj boste izbrali primerno rešitev za optimizacijo poslovnih procesov v vašem podjetju!

X