PANTHEON Enterprise

S poslovnim programom do večjih sinergij v podjetju.

PANTHEON Enterprise je program za tista podjetja, ki želijo celostno in poglobljeno voditi vsa področja v podjetju. Izboljšajte procese in povečajte dobiček z zmogljivim ERP sistemom.

Odločanje na podlagi dejstev

Pravi podatki, v pravem trenutku. Sledite dogajanju v vašem podjetju na vsakem koraku in sprejmite učinkovite odločitve.

Analitika, analize, poročila

Pravilne odločitve lahko sprejemate samo na osnovi dobrih in pravočasnih analiz. V PANTHEON-u je vse na dosegu roke. Več >

Program št. 1 v regiji

Jezikovno in zakonodajno lokaliziran program, ki ga bodo uporabljale tudi vaše podružnice. Več >

f

Popoln nadzor za nemoteno poslovanje

Centraliziran vpogled v vsakodnevno stanje vašega poslovanja: računovodstvo, logistika, plačila, inventura … brez stresa, z veliko mero zanesljivosti.

Pripravljeni na spremembe, opremljeni za uspeh

Prilagodljiv poslovni program, ki se nenehno razvija in izboljšuje, je odskočna deska za rast vašega podjetja. Več >

Specifične rešitve za specifične potrebe

Na voljo je širok spekter vertikalnih rešitev, ki bodo nadgradila in dopolnila program PANTHEON, da bo popolnoma ustrezal vašim potrebam. Več >

Pogovorite se z našimi svetovalci.

* Osebne podatke, ki nam jih posredujete v zgornjem spletnem obrazcu obdelujemo na podlagi našega zakonitega interesa zagotavljati učinkovito poslovno komunikacijo. Posredovanje vaših osebnih podatkov je prostovoljno. V primeru, da nam vaših osebnih podatkov ne posredujete, pa vam ne moremo zagotoviti odgovora na vaše povpraševanje. Več o tem kako (skrbno) varujemo vaše osebne podatke si preberite v naši Politiki zasebnosti.

PANTHEON uporablja že več kot 50.000 uporabnikov.

Zaradi visoke cene vhodnega materiala in narave naših izdelkov smo na začetku iskali rešitev s katero bi lahko prilagodili materialni del poslovanja, zagotovili popolno sledljivost in pregled nad zalogami. Naše poslovanje smo skozi leta povezali v celoto in obvladujemo procese kalkulacij, ponudb, naročil, materialnega poslovanja in izpis delovne dokumentacije, fakturiranja, finančnega poslovanja ter kadrov.

Ksenja Brelih Klincov

Niro Steel d.o.o.

Program PANTHEON je dovolj široko zasnovan, da nam omogoča celovito finančno podporo podjetja, je dovolj pregleden in uporabniku prijazen. Podjetje Datalab svoje stranke redno obvešča o posodobitvah ter zanje nudi ustrezno izobraževanje.

Andreja Petrič

vodja MD finance , Plastika Skaza

Cenik programske opreme PANTHEON Enterprise

Pogovorimo se o tem, kako poenostaviti vaše poslovanje.

X