PANTHEON WorkFlow

Poenostavite kompleksne poslovne procese in predajte odgovornost PANTHEON-u

Upravljanje poslovnih procesov s poslovnim informacijskim sistemom – PANTHEON WorkFlow – pohitri in izboljša procese, ki se vsak dan odvijajo v vašem podjetju. Čas je, da rutinske, ponavljajoče naloge, ki vam kradejo čas, optimizirate, avtomatizirate in pohitrite.

  • Boljši nadzor nad procesi v podjetju
  • Nižji stroški učenja poslovnih procesov in uporabe PANTHEON-a zaposlenih
  • Lažji in hitrejši dostop do podatkov
  • Maksimalni izkoristek časa
  • Izboljšana produktivnost
  • Vpeljava GDPR uredbe
  • Brezpapirno potrjevanje dokumentov
  • Samodejno posredovanje nalog do odgovornih oseb
  • Samodejna obvestila iz PANTHEON-a in preko e-pošte o statusu in aktivnostih procesov

Licenciranje: Workflow je v PANTHEON vključen v vse licence in je torej BREZPLAČEN!

»V svoji osnovi je poslovni proces (workflow) enostaven recept (diagram) za izvedbo določene poslovne funkcije, ki pove katera opravila je potrebno narediti ter kdo in do kdaj jih mora izvesti.«

Preberite zapis na blogu >

Primeri v katerih so procesi v PANTHEON-u že pripravljeni:

S PANTHEON WorkFlow-om lahko oblikujete tudi vse procese, ki so specifični za vaše podjetje!

Kot svetovalka in podpornica uporabnikom poslovnega programa PANTHEON se vsakodnevno srečujem s podjetji vseh velikosti. Opažam, da načrtovanje in obvladovanje poslovnih procesov predstavlja velik izziv vsem podjetjem skupne ne glede na to, ali je podjetje majhno ali veliko.

Podjetja naredijo velik korak naprej že s tem, da v poslovne procese, kot so prejeta pošta in prejeti računi, vpeljejo avtomatizacijo in sistematizacijo korakov. Ne glede na strokovno znanje in leta izkušenj se nam še vedno zgodi, da spregledmao kakšen korak oz. različno pristopamo k določenim nalogam. Da procese v podjetju poenotimo in se izognemo zmedi, vam priporočam, da na čim več nivojev poslovanja vpeljete PANTHEON WorkFlow.

Brigita Meglič Novak

strokovnjakinja za vpeljavo poslovnih procesov, Datalab SI d.o.o.

Vizualni prikaz poteka poslovnih procesov na primeru prejemanja in potrjevanja dokumentov

Shema nakazuje vse potrebne korake za izvršitev prejema in potrjevanja dokumentov in vsa možna predvidena opravila, ki jih ta operacija lahko vključuje.

3 koraki za vpeljavo PANTHEON Workflow-a v vaš poslovni vsakdan

e

Definirajte

Popišite tok procesov v vašem podjetju. Definirajte naloge, prenose dokumentov/informacij, povode in možne odločitve, povezane z izvršitvijo neke naloge.

f

Optimizirajte

Poglejte, kje se procesi stikajo, kje bi se jih dalo optimizirati in kje poenotiti.

Z

Integrirajte

Poslovne procese in z njimi povezane naloge vnesite v poslovni program PANTHEON.

Pogovorite se z našimi svetovalci.

Pokličite naše svetovalce na 01 252 89 50 ali pa nam pošljite e-sporočilo in dogovorili se bomo za pomoč pri vpeljavi PANTHEON Workflow-a v vaše podjetje.

* Osebne podatke, ki nam jih posredujete v zgornjem spletnem obrazcu obdelujemo na podlagi našega zakonitega interesa zagotavljati učinkovito poslovno komunikacijo. Posredovanje vaših osebnih podatkov je prostovoljno. V primeru, da nam vaših osebnih podatkov ne posredujete, pa vam ne moremo zagotoviti odgovora na vaše povpraševanje. Več o tem kako (skrbno) varujemo vaše osebne podatke si preberite v naši Politiki zasebnosti.
X