Dokumentni sistem PANTHEON Shake

Varnostna kopija

Backup

Shranite podatkovne baze PANTHEON-a na varno mesto in poslujte brez skrbi.

Varnostna kopija pomeni, da v podatkovni center Telekoma Slovenije shranimo kopijo podatkovne baze PANTHEON-a, ki jo uporabljamo na svojem strežniku. Tako avtomatiziramo dnevno izdelavo varnostnih kopij najpomembnejših podatkov podjetja. Z nastavitvijo ustreznih opcij v PANTHEON-u imate lahko vaše podatke spravljene enako varno kot PANTHEON Cloud uporabniki z varnostnimi kopijami in možnostjo restavriranja podatkov za zadnjih 7 dni, zadnje štiri petke in zadnjih 12 mesecev.

Za uporabnike lastnih PANTHEON licenc Cena letnega najema
Backup 10 GB 35,99 €
Backup 50 GB 119,99 €
Backup 100 GB 215,99 €

Uporabniki PANTHEON Cloud
Dodatnega naročanja ne potrebujete, saj je ta storitev že vključena v ceno gostovanja pri Telekomu Slovenije.

Uporabniki z lastnimi licencami PANTHEON-a
Na na Usersite / Tržnica / Backup izpolnite naročilnico za Backup. Poslali vam bomo predračun, ki ga plačate.

Pogovorite se z našimi svetovalci.

Če vas zanima karkoli v zvezi z ePoslovanjem (eRačun, eIzmenjava, eHramba, eDokumentacija), nas pokličite na telefonsko št. 01 252 89 50 ali pošljite vprašanje preko kontaktnega obrazca.

* Osebne podatke, ki nam jih posredujete v zgornjem spletnem obrazcu obdelujemo na podlagi našega zakonitega interesa zagotavljati učinkovito poslovno komunikacijo. Posredovanje vaših osebnih podatkov je prostovoljno. V primeru, da nam vaših osebnih podatkov ne posredujete, pa vam ne moremo zagotoviti odgovora na vaše povpraševanje. Več o tem kako (skrbno) varujemo vaše osebne podatke si preberite v naši Politiki zasebnosti.
X