Najem poslovnega programa – PANTHEON Gostovanje

Z e-poslovanjem vas vsak račun stane manj!

V sklopu PANTHEON Gostovanja sodelujemo z vodilnim operaterjem telekomunikacij v Sloveniji – družbo Telekom Slovenije. V vseh ključnih segmentih izjemno razvitega in visoko konkurenčnega slovenskega trga zagotavlja celovito ponudbo fiksnih in mobilnih, internetnih, multimedijskih ter vrhunskih integriranih telekomunikacijskih rešitev v lastnem sodobnem omrežju. Vaše baze podatkov programa PANTHEON so zato varne ter dosegljive kjerkoli in kadarkoli.

Kaj je PANTHEON Gostovanje?

Podatki, ki jih vnašate v program PANTHEON (npr. fakture, računovodstvo, plače, ipd.) so vsi shranjeni v bazi podatkov, ki je običajno na namenskem računalniku, t.i. strežniku. Strežnik je vedno aktiven, da so tudi podatki vedno dostopni, poleg tega pa so na strežniku ustrezni varnostni ukrepi, ki preprečujejo izgubo podatkov, predvsem izdelava varnostnih kopij ter fizična in programska zaščita.

PANTHEON Gostovanje - shema

Za vso omenjeno strežniško opremo bi običajno morali poskrbeti sami ali preko ponudnika, sproti pa bi ga morali tudi vzdrževati. S storitvijo gostovanja te skrbi odpadejo, saj je vaša baza podatkov shranjena v podatkovnem centru, kjer je poskrbljeno za ustrezno varnost in tehnično brezhibnost. Tu ne gre za spletno aplikacijo, kjer delo poteka preko brskalnika; na svojem računalniku imate nameščen PANTHEON kot običajen program, le da se preko interneta povezujete na svojo bazo podatkov. Za delo potrebujete le PANTHEON X in dovolj hitro internetno povezavo.

  • Lažja in varna izmenjava podatkov
  • Varnost shranjenih podatkov
  • Hitrejša obdelava in prihranek časa
  • Več časa za analizo in svetovanje strankam
  • Enostaven in hiter dostop kjerkoli
  • Prejemanje in izdajanje računov v elektronski obliki
  • Elektronsko arhiviranje podatkov
  • Redne posodobitve in stalna skladnost z zakonodajo
  • Delo po mednarodnih računovodskih standardih
  • Široka paleta podpore in pomoči
  • Delo brez investicij oz. plačilo po uporabi

Enostavno

Konec ročnega vnašanja podatkov. Vaša storitev bo hitrejša in konkurenčnejša.

Hitro

Hiter dostop do ažurnih podatkov kadarkoli in kjerkoli 24/7, le s priklopom na omrežje

Ugodno

Minimalna začetna investicija in do 85 % znižani stroški licenciranja programske opreme

Varno

Vsi podatki bodo shranjeni v podatkovnem centru, kjer je poskrbljeno za ustrezno varnost.

Programska oprema Pantheon omogoča širok spekter pregledov in izpisov iz poslovnih ter davčnih knjig. S pomočjo le-teh lahko strankam računovodskega servisa posredujemo kakovostne informacije in pravočasno zagotovimo tudi načrtovanje za prihodnje. Seveda je prednost programske opreme tudi povezljivost podjetij z našim računovodskim servisom preko “host-a”.

Sabina Dimnik

Strokovna svetovalka, Data d.o.o.

Za Gostovanje sem se odločila, ker se mi je v začetku marca pokvaril računalnik, na katerem sem imela PANTHEON. Pri Gostovanju so poleg nemotenega delovanja programa vključene rezervne kopije, varovanje na varni lokaciji ter nadgradnje. Sedaj lahko s katerim koli računalnikom dostopam do svojih baz in kar je najlepše, dostop imajo tudi moje stranke. Zaradi tega je delo bolj enostavno in poteka hitreje.

Tatjana Brumat

LUCRUM.SI, računovodske storitve Tatjana Brumat, s. p.

Pokličite (01) 252 89 50

Pokličite naše svetovalce in skupaj boste izbrali primerno rešitev za optimizacijo poslovnih procesov v vašem podjetju!

X