Zaposlitvene priložnosti v Datalabu

Datalab je slovensko podjetje za razvoj programske opreme. Ponuja celovite poslovno-informacijske rešitve za majhna in srednje velika podjetja pod preprostim, a zgovornim sloganom »SPREMENITE PODATKE V DOBIČEK«. Smo vodilni proizvajalec ERP v Sloveniji in JV Evropi. Naš program PANTHEON uporablja več kot 81.000 uporabnikov v več kot 35.000 podjetjih iz 12 držav. Naša ekipa je ambiciozna, inovativna in zavezana k ciljem, saj si želimo razviti najboljši poslovno-informacijski sistem na svetu.

Za delo v mednarodnem okolju, ki je ambiciozno naravnano in polno izzivov, vam bo prav prišlo znanje angleškega jezika in vsaj enega jezika z območja Adriatika. V Datalabu smo zavezani timskemu delu in visoko motivirani za stalno nadgrajevanje znanja. Verjamemo, da se uspešen človek uči celo življenje. Novim sodelavem nudimo delo z visoko usposobljenimi strokovnjaki in najboljšimi informacijskimi tehnologijami.

Če si želite poiskati novo priložnost v okolju, kjer se pričakuje samostojen in samoiniciativen prispevek posameznika in imate zahtevane kompetence, vas vabimo, da se nam predstavite s svojim življenjepisom, ki ga skupaj z navedbo delovnega mesta, na katerega se prijavljate, pošljite na elektronski naslov zaposlitev@datalab.si.

Prosta delovna mesta:

Potrebujete več informacij?

Pokličite nas na ali pa nam pošljite e-sporočilo. Z veseljem odgovorimo na vsa vaša vprašanja.