Zaposlitev v Datalabu

V Datalabu razvijamo programsko opremo za vodenje podjetij. Osnovni proizvod, poslovni informacijski sistem PANTHEON, uporablja več tisoč podjetij iz devetih držav. Naš razvojni oddelek, ki je med največjimi v Sloveniji, skrbi za nenehni razvoj in izboljševanje programskih rešitev.

Ker smo ambiciozni in želimo razviti najboljši tovrstni proizvod na svetu, pričakujemo, da ste takšni tudi vi. Med nujne pogoje zaposlitve štejemo znanje angleškega jezika, zavezanost timskemu delu in visoko motivacijo do nadaljnjega nadgrajevanja znanj – verjamemo, da se uspešen človek uči celo življenje. Delali boste z visoko usposobljenimi strokovnjaki in z najboljšimi informacijskimi tehnologijami. Če želite, da vaš trud nekaj pomeni in da rezultate vašega dela uporabljajo deset tisoč ljudi, potem se nam pridružite!

 

Pošljite nam svoj življenjepis z navedbo delovnega mesta, na katerega se prijavljate!

Prosta delovna mesta

Svetovalec za implementacijo za področje financ

Podjetje / organizacija: Datalab SI d.o.o. Kraj dela: Ljubljana Področje dela: Podpora Oblika zaposlitve: redno, nedoločen d. č. Delovni čas: polni delovni čas O podjetju Datalab je slovensko podjetje za razvoj programske opreme. Ponuja celovite...

Zaposlitev – PRODAJNIK

Pridružite se Datalabovi prodajni ekipi Iščemo novega člana prodajne ekipe, ki dobro pozna program PANTHEON, razume poslovne procese od prodaje, nabave, proizvodnje in računovodstva. Ima konstruktiven in efektiven način dela Je zmožen analizirati, ...

Android programer (m/ž)

Datalab-ova ekipa je ambiciozna, inovativna in zavezana k ciljem. V svoje vrste vabimo »Android Programerje«. Pridruži se nam!

Študent!

Si ambiciozen, znanja željan študent, ki si želi že med študijem pridobiti kakovostne delovne izkušnje in pri tem tudi nekaj zaslužiti? Na Datalabu najde delo mnogo študentov računalništva, ekonomije, poslovodstva, organizacije ter tudi drugih smeri.

Delovni čas se lahko prilagaja študijskim obveznostim, običajno pa se najde tudi snov za raziskovalno, diplomsko ali celo magistrsko delo. Vsem najboljšim po zaključku študija ponudimo tudi redno zaposlitev.

X