PANTHEON Manufacture

Prilagodljiv program za vodenje proizvodnje

PANTHEON Manufacture je poslovni informacijski sistem za proizvodno orientirana podjetja, ki stavijo na stabilnost in napredne zmogljivosti ter potrebujejo prilagodljiv sistem. Širok nabor funkcij omogoča, da sistem uporabljajo vsi v podjetju, od vodstva do nabave in računovodstva, poleg tega pa lahko izkoristite tudi vse prednosti poslovne inteligence (nadzorne plošče, analitika, poročila, načrtovanje).

Enostavna proizvodnja

PANTHEON obvladuje vse procese enostavne proizvodnje ter proizvodnje s planiranjem in terminiranjem. Programsko okno Obdelava delovnih nalogov je izhodiščno okno za krmiljenje proizvodnje, v katerem je tudi pregledna specifikacija podatkov o proizvodnih delovnih nalogih.

Proizvodnja s planiranjem in terminiranjem

Terminiranje v PANTHEON MF je podrobna terminska razdelava in usklajevanje rokov izdelave ter obvladovanje proizvodnih resursov. Terminiranje izvajamo iz operativnih proizvodnih načrtov ob upoštevanju podatkov kosovnic, predvsem iz tehnoloških postopkov izdelave delovnih operacij.

Vodenje proizvodnih enot

PANTHEON MT poskrbi za boljši prenos informacij, zmanjša možnost človeške napake ter omogoča direktno povezavo dokumentov z računovodjo, direktorjem in drugimi oddelki.

Predkalkulacije, pokalkulacije in analize v proizvodnji

S predkalkulacijo okvirno izračunamo ceno izdelkov, ki jih izdelujemo in sestavljamo v proizvodnem procesu, po podatkih iz osnovnih kosovnic, kjer so določene količine predvidenih (normativnih) neposrednih potroškov materiala in dela.

Imate vprašanje? Pišite nam.

V sistem PANTHEON Manufacture so vključene tudi vse osnovne in napredne zmogljivosti iz sistema PANTHEON Enterprise.

Pregled funkcionalnosti

Vedno skladen z zakonodajo

PANTHEON se redno prilagaja – osvežuje glede na spremembe v zakonodaji (plače, dohodnina, DDV itd). Osveževanje se zgodi ob vseh pomembnih spremembah zakonodaje. Vse spremembe se preko interneta avtomatično prenesejo do uporabnika – hitro in enostavno!

Mednarodno poslovanje

PANTHEON je na voljo v različnih zakonodajnih in jezikovnih lokalizacijah – podjetja tako poslujejo v skladu z zakoni tuje države, za potrebe tujih delavcev pa je celoten program preveden v lokalni jezik. Načrtovanje in nadzor celotne skupine podjetij so končno mogoči.

Dober pregled nad poslovanjem

V napredne verzije PANTHEON-a je vgrajena zmogljiva poslovna analitika, ki omogoča pregledovanje poslovanja na vseh nivojih podjetja. Tako ima vodstvo podjetja vedno pregled nad poslovanjem, ključnih informacij pa ni več potrebno iskati na več mestih.

Dodatne vertikalne rešitve

Zaradi specifičnih potreb uporabnikov je za PANTHEON na voljo veliko število vertikalnih rešitev, ki jih razvija tako Datalab kot tudi neodvisna partnerska podjetja. Tako lahko uporabniki nadgrajujejo in dopolnjujejo svoj PANTHEON s specifičnimi rešitvami.

Z odločitvijo, da naše poslovanje zaupamo celoviti poslovno-informacijski rešitvi PANTHEON, smo zelo zadovoljni. Omogoča nam, da obvladujemo zaloge materiala in gotovih izdelkov, kalkulacije, naročila, delovne dokumentacije, poleg tega pa smo izboljšali podporo do kupcev ter uspeli doseči pregled nad skladiščem. Močno pa nam je poenostavil tudi procese med blagovnim delom in računovodstvom, tako da se lahko ekipa v večji meri posveča nadzoru ter manj operativnemu delu.

Mitja Kostanjevec

Finakos d.o.o.

Na začetku smo prilagodili materialni del poslovanja, ki nam omogoča popolno sledljivost materiala, pregled nad zalogami in rezervacije materiala. Obvladujemo vse procese: od kalkulacij, ponudb, naročil, izpisa delovne dokumentacije, materialnega poslovanja, fakturiranja in finančnega poslovanja ter kadrov.

Niro Steel d.o.o.

Mesečni najem programa, nižji stroški poslovanja

V sklopu PANTHEON Gostovanja imamo sklenjeno sodelovanje z največjim operaterjem v Sloveniji – družbo Telekom Slovenije, kjer so varno shranjene vaše baze podatkov programa PANTHEON. Strežnik je vedno aktiven, zato so tudi podatki vedno dostopni.

Kako začeti z uporabo PANTHEON Manufacture?

Kontaktirajte nas

Pokličite naše svetovalce na številko (01) 252 89 50 ali pošljite vprašanje na prodaja@datalab.si.

Preizkusite program

Izpolnite obrazec in takoj začnite z uporabo DEMO verzije, ki jo boste kasneje lahko nadgradili.

Prijavite se na tečaj

Preverite seznam izobraževanj, ki jih za proizvodna podjetja prireja Datalab Akademija.

Cenik programske opreme PANTHEON Manufacture

Najem PANTHEON-a (gostovanje)

Podatki, ki jih vnašate v program PANTHEON (npr. fakture, zaloge, računovodstvo, plače, ipd.) so vsi shranjeni v bazi podatkov, ki je običajno na namenskem računalniku, t.i. strežniku. Strežnik je vedno aktiven, da so tudi podatki vedno dostopni, poleg tega pa so na strežniku ustrezni varnostni ukrepi, ki preprečujejo izgubo podatkov, predvsem izdelava varnostnih kopij ter fizična in programska zaščita. PANTHEON Gostovanje plačujete v sklopu mesečnega pavšala in vključuje uporabo programa, zakonske posodobitve, arhiviranje podatkov in najem strežnika.

Več o PANTHEON Gostovanju

Nakup PANTHEON-a

Če se odločite za nakup programa, je le-ta nameščen na vašem računalniku/strežniku in v tem primeru sami skrbite za redne nadgradnje programa na nove verzije (zakonske spremembe in nove funkcionalnosti) ter za arhiviranje podatkov. Znesek nakupa poravnate v enkratnem znesku, program preide v vašo last, enkrat letno pa se vam obračuna pavšal za osveževanje programa.

Pokličite (01) 252 89 50

Pokličite naše svetovalce in skupaj boste izbrali primerno rešitev za optimizacijo poslovnih procesov v vašem podjetju!

X