Zgodbe PANTHEON uporabnikov

Ponosni smo, da je PANTHEON že več kot 20 let nepogrešljiv del vsakdana izjemnih posameznikov v podjetjih širom JV Evrope. Vaš uspeh je merilo s katerim merimo svoj uspeh. Spoznajte naše uporabnike.

optisis logo

Področje: Veleprodaja

PANTHEON nekako zna upoštevati človeški vidik. Napake, ki jih uporabniki zagrešimo, zna predvideti vnaprej in kar je pri vsem najbolje, zanje ima že pripravljene rešitve.

Mojca Sedej

vodja finančne službe | Optisis d.o.o.

optisis logo

Področje: Veleprodaja

V preteklosti smo se spopadali s človeškimi napakami in dodatnimi stroški. Z vpeljavo PANTHEONA je vse to pozabljeno. Zdaj je za vsak del poslovnih procesov jasno, kdo je za kaj odgovoren.

Nika Ribič

samostojna strokovna sodelavka za kontroling | Optisis d.o.o.

Področje: Računovodstvo

Program PANTHEON uporabljam na dnevni ravni. Z njim sem zelo zadovoljna, saj je enostaven, pregleden in vsestransko uporaben. Podpora podjetja Stroka produkt d.o.o. skrbi za pravočasno pomoč; so hitri in učinkoviti.

Jožica Gršič

samostojni računovodja | Vizija računovodstvo

Področje: Storitve

Všeč mi je, ker PANTHEON Web uporabljam samostojno, enostavno vodim evidenco prejetih in izdanih računov, ki jih enostavno pošljem stranki ali računovodji. Pa še za dodatno opremo ne zapravljam, saj uporabljam svojo tablico oz. računalnik in vse deluje brez problemov.

direktor | GM pomoč na cesti, Meglič Gregor s.p.

1 2 3 7
X