Zgodbe PANTHEON uporabnikov

Ponosni smo, da je PANTHEON že več kot 25 let nepogrešljiv del vsakdana izjemnih posameznikov v podjetjih širom JV Evrope. Vaš uspeh je merilo s katerim merimo svoj uspeh. Spoznajte naše uporabnike.


“Odločili smo se, da poslovanje, ki ga vodimo s programom PANTHEON nadgradimo s spletno trgovino. Pri pripravi tega dela nadgradnje sodelujemo z našim podpornim partnerjem Skupino stroka.si in skupaj ustvarimo ogromno uspešnih projektov in dodelav, s katerimi lahko procese prilagodimo prav vsaki stranki. Za nas je pomembno, da imamo v vsakem trenutku pregled nad zalogami in da celotno dokumentacijo upravljamo iz enega mesta.

Z integracijo PANTHEON-a in spletne trgovine so takoj vidni pozitivni premiki. Po zadnji nadgradnji se je za skoraj 39% zvišal povprečni čas obiska na strani, do košarice pa je dostopalo kar 1375% več obiskovalcev.«

Polona Krenker

vodja marketinga | Makom trgovina d.o.o.

Program PANTHEON nam omogoča, da vse potrebne evidence zbiramo na enem enostavnem mestu , kar močno olajša naše delo. Posebej pa smo navdušeni nad njegovo sposobnostjo vodenja zalog trgovskega blaga in materiala. To je brez dvoma najboljše zasnovana funkcionalnost programa, ki nam omogoča natančen nadzor nad zalogami skozi več let poslovanja.

Irena Vodušek

direktorica Računovodskega servisa | Proevent

PREBERITE VEČ

S programom PANTHEON Vet imamo pokrite različne procese v naši ambulanti, vse informacije so dostopne v enem programu, kar olajša delo našim veterinarjem tako v ambulanti kot tudi na terenu.

Nuša Mole Kos

dr. veterinarske medicine

Program PANTHEON VET omogoča, da imamo na enem mestu zbrane vse kartoteke in zgodovino zdravljenja, s tem pa živali nudimo hitro in učinkovito zdravljenje.

Nina Baš

dr. veterinarske medicine | Veterinarska ambulanta Trbovlje

PREBERITE VEČ

1 2 3 9
X