Zgodbe PANTHEON uporabnikov

Ponosni smo, da je PANTHEON že več kot 25 let nepogrešljiv del vsakdana izjemnih posameznikov v podjetjih širom JV Evrope. Vaš uspeh je merilo s katerim merimo svoj uspeh. Spoznajte naše uporabnike.

Področje: Ostalo

Že od samega začetka poslovanja uporabljamo Pantheon Vet aplikacijo za obravnavo pacientov, kartotečni sistem ter izdajo računov in smo izredno zadovoljni z funkcionalnimi lastnostmi ter kako je zelo preprosta za uporabo. V primeru nejasnosti nam podpora vedno hitro pomaga in tudi na naše pobude razvijajo dodatne funkcionalnosti.

Aleksandar Plavšić

DVM | Vets4science d. o. o.

Področje: Maloprodaja/Veleprodaja/Ostalo

PANTHEON nam predstavlja ogromno podporo pri vseh prodajnih in nabavnih procesih. Je hrbtenica našega delovanja.

Alenka Kropivšek

dr. veterinarske medicine | Melisa veterina d. o. o.

PREBERITE VEČ

Področje: Ostalo

PANTHEON je zelo sodoben in kompleksen program, ki zadovolji še tako zahtevnega uporabnika. Nudi zelo veliko funkcionalnosti, z modulom za veterino pa je postal točno to, kar sodobna veterinarska ambulanta potrebuje za učinkovito delovanje. Z rešitvijo PANTHEON Vet so podatki o živalih in poslovanju vedno pri roki: tudi stroški računovodstva se zmanjšajo. Ni podvojenih vnosov podatkov in možni so vsemogoči izpisi in poročila. Vsekakor prava odločitev!

Dušan Jagodič

DVM | Veterina Jagodič d. o. o.

Področje: Veleprodaja/Proizvodnja/Ostalo

Zaradi visoke cene vhodnega materiala in narave naših izdelkov smo na začetku iskali rešitev s katero bi lahko prilagodili materialni del poslovanja, zagotovili popolno sledljivost in pregled nad zalogami. Naše poslovanje smo skozi leta povezali v celoto in obvladujemo procese kalkulacij, ponudb, naročil, materialnega poslovanja in izpis delovne dokumentacije, fakturiranja, finančnega poslovanja ter kadrov.

Ksenja Brelih Klincov

direktorica | Niro Steel d.o.o.

1 2
X