Zgodbe PANTHEON uporabnikov

Ponosni smo, da je PANTHEON že več kot 25 let nepogrešljiv del vsakdana izjemnih posameznikov v podjetjih širom JV Evrope. Vaš uspeh je merilo s katerim merimo svoj uspeh. Spoznajte naše uporabnike.

Področje: Storitve

Všeč mi je, ker PANTHEON Web uporabljam samostojno, enostavno vodim evidenco prejetih in izdanih računov, ki jih enostavno pošljem stranki ali računovodji. Pa še za dodatno opremo ne zapravljam, saj uporabljam svojo tablico oz. računalnik in vse deluje brez problemov.

direktor | GM pomoč na cesti, Meglič Gregor s.p.

Področje: Storitve

Vsi, ki imamo svoje podjetje, smo radi vedno na tekočem. V spletnem programu PANTHEON web lahko prek brskalnika ali telefona vedno preverim kakšen je dnevni, tedenski, mesečni zaslužek, koliko šamponov in drugih potrebščin imam na zalogi in kdaj sem plačal dobavitelje.

Boštjan Kepic

direktor | Frizerstvo Meri

Področje: Storitve/Računovodstvo

Vodenje računovodstva je s PANTHEON-om enostavno, pregledno, zanesljivo. Tudi stranke se zelo hitro naučijo dela s programom in samostojno vodijo poslovanje, nam pa ostane več časa za svetovanje. Z veseljem priporočam PANTHEON tudi ostalim podjetjem.

Darja Merkač

Darja Merkač s.p.

Področje: Storitve

V frizerskem salonu uspešno uporabljam aplikacijo PANTHEON mobilna blagajna, ki je enostavna in odzivna in sem zelo zadovoljen. Najbolj me je navdušila pomoč pri namestitvi aplikacije, ki je bila hitra, strokovna in res ob pravem času. Blagajno sem s pomočjo tehnika po telefonu namestil kar sam in vesel sem, da mi je uspelo.

Rajko Pečnik s.p.

1 2
X