Zgodbe PANTHEON uporabnikov

Ponosni smo, da je PANTHEON že več kot 20 let nepogrešljiv del vsakdana izjemnih posameznikov v podjetjih širom JV Evrope. Vaš uspeh je merilo s katerim merimo svoj uspeh. Spoznajte naše uporabnike.

Področje: Računovodstvo

Program PANTHEON uporabljam na dnevni ravni. Z njim sem zelo zadovoljna, saj je enostaven, pregleden in vsestransko uporaben. Podpora podjetja Stroka produkt d.o.o. skrbi za pravočasno pomoč; so hitri in učinkoviti.

Jožica Gršič

samostojni računovodja | Vizija računovodstvo

Področje: Maloprodaja/Računovodstvo

Program omogoča uvoz procesov, ki se lahko programsko prilagodijo vsakemu uporabniku glede na njegove specifične potrebe. Ti procesi znatno pohitrijo in olajšajo delo. Vsem bodočim uporabnikom PANTHEON od srca priporočam.

Jasmina Roša

menedžer za področje kadrov in plač | DM drogerie markt Bosna in Hercegovina

PREBERITE VEČ

Področje: Računovodstvo

V podjetju Vizija računovodstvo se zavedamo, da je pri vodenju računovodstva več kot 1300 naročnikom zelo pomemben kakovosten računovodski program ter strokovna in hitra podpora njihovih strokovnjakov. To smo dobili pri podjetju Datalab in njihovem programu PANTHEON.

Robert Ogorevc

direktor | Vizija računovodstvo d.d.

Področje: Računovodstvo

Kakovosten in dinamičen računovodski program, ki lahko zadovolji potrebe tako enostavnih kot tudi zelo zahtevnih uporabnikov. In programerska hiša, ki posluša svoje uporabnike, da bi bil program še boljši in se skuša čimbolj prilagajati potrebam in zahtevam dela finančne stroke.

Daniela Roj

direktorica | Avista biro d.o.o.

1 2
X