Zgodbe PANTHEON uporabnikov

Ponosni smo, da je PANTHEON že več kot 20 let nepogrešljiv del vsakdana izjemnih posameznikov v podjetjih širom JV Evrope. Vaš uspeh je merilo s katerim merimo svoj uspeh. Spoznajte naše uporabnike.

Področje: Maloprodaja/Računovodstvo

Program omogoča uvoz procesov, ki se lahko programsko prilagodijo vsakemu uporabniku glede na njegove specifične potrebe. Ti procesi znatno pohitrijo in olajšajo delo. Vsem bodočim uporabnikom PANTHEON od srca priporočam.

Jasmina Roša

menedžer za področje kadrov in plač | DM drogerie markt Bosna in Hercegovina

PREBERITE VEČ

Področje: Računovodstvo

V podjetju Vizija računovodstvo se zavedamo, da je pri vodenju računovodstva več kot 1300 naročnikom zelo pomemben kakovosten računovodski program ter strokovna in hitra podpora njihovih strokovnjakov. To smo dobili pri podjetju Datalab in njihovem programu PANTHEON.

Robert Ogorevc

direktor | Vizija računovodstvo d.d.

Področje: Računovodstvo

Kakovosten in dinamičen računovodski program, ki lahko zadovolji potrebe tako enostavnih kot tudi zelo zahtevnih uporabnikov. In programerska hiša, ki posluša svoje uporabnike, da bi bil program še boljši in se skuša čimbolj prilagajati potrebam in zahtevam dela finančne stroke.

Daniela Roj

direktorica | Avista biro d.o.o.

Področje: Storitve/Računovodstvo

Vodenje računovodstva je s PANTHEON-om enostavno, pregledno, zanesljivo. Tudi stranke se zelo hitro naučijo dela s programom in samostojno vodijo poslovanje, nam pa ostane več časa za svetovanje. Z veseljem priporočam PANTHEON tudi ostalim podjetjem.

Darja Merkač

Darja Merkač s.p.

1 2
X