Zgodbe PANTHEON uporabnikov

Ponosni smo, da je PANTHEON že več kot 25 let nepogrešljiv del vsakdana izjemnih posameznikov v podjetjih širom JV Evrope. Vaš uspeh je merilo s katerim merimo svoj uspeh. Spoznajte naše uporabnike.

Področje: Računovodstvo

Vsi skupaj (naše stranke in mi) smo s sodelovanjem z Datalabovimi svetovalci razvili k posamezni stranki ciljno usmerjen, učinkovit in predvsem razumljiv postopek evidentiranja proizvodnih procesov. Z najrazličnejšimi možnimi analizami in izpisi pridobimo vse informacije, ki so potrebne pri sprejemanju nadaljnjih odločitev. Uporaba PANTHEON gostovanja v oblaku pa je pika na i, ki nam in našim strankam močno olajša poslovanje.

Vesna Bartolj Maver

direktorica | Računovodsko davčni raj, d.o.o.

Področje: Računovodstvo

Program PANTHEON uporabljam na dnevni ravni. Z njim sem zelo zadovoljna, saj je enostaven, pregleden in vsestransko uporaben. Podpora podjetja Stroka produkt d.o.o. skrbi za pravočasno pomoč; so hitri in učinkoviti.

Jožica Gršič

samostojni računovodja | Vizija računovodstvo

Področje: Maloprodaja/Računovodstvo

Program omogoča uvoz procesov, ki se lahko programsko prilagodijo vsakemu uporabniku glede na njegove specifične potrebe. Ti procesi znatno pohitrijo in olajšajo delo. Vsem bodočim uporabnikom PANTHEON od srca priporočam.

Jasmina Roša

menedžer za področje kadrov in plač | DM drogerie markt Bosna in Hercegovina

PREBERITE VEČ

Področje: Računovodstvo

V podjetju Vizija računovodstvo se zavedamo, da je pri vodenju računovodstva več kot 1300 naročnikom zelo pomemben kakovosten računovodski program ter strokovna in hitra podpora njihovih strokovnjakov. To smo dobili pri podjetju Datalab in njihovem programu PANTHEON.

Robert Ogorevc

direktor | Vizija računovodstvo d.d.

1 2
X