Zgodbe PANTHEON uporabnikov

Ponosni smo, da je PANTHEON že več kot 25 let nepogrešljiv del vsakdana izjemnih posameznikov v podjetjih širom JV Evrope. Vaš uspeh je merilo s katerim merimo svoj uspeh. Spoznajte naše uporabnike.

Področje: Maloprodaja/Proizvodnja

Zanesljiv, enostaven ERP, kakovostna, hitra podpora ter posluh za stranko.

Sanda Goleš

direktorica | NUTRISPOINT d.o.o.

Področje: Maloprodaja/Proizvodnja

Vrhunski slovenski produkt, kot naši izdelki! PANTHEON nam omogoča pregled aktualnega in preteklega poslovanja po uporabniško izbranih kriterijih bodisi po posameznih poslovnih enotah ali proizvodnih oddelkih, času, izdelkih in podobno. Omogoča vodenje in analizo vseh proizvodnih procesov in popolno sledljivost ter podporo logističnim in ostalim poslovnim procesom. Je nepogrešljivo poslovno orodje tako za vodstvo kot tudi na vseh ključnih delovnih postajah.

Majda Vodopivec

računovodja | Biovis d.o.o., trgovina in storitve

Področje: Proizvodnja

Program PANTHEON je dovolj široko zasnovan, da nam omogoča celovito finančno podporo podjetja, je dovolj pregleden in uporabniku prijazen. Podjetje Datalab svoje stranke redno obvešča o posodobitvah ter zanje nudi ustrezno izobraževanje.

Andreja Petrič

vodja MD finance | Plastika Skaza

Področje: Veleprodaja/Proizvodnja/Ostalo

Zaradi visoke cene vhodnega materiala in narave naših izdelkov smo na začetku iskali rešitev s katero bi lahko prilagodili materialni del poslovanja, zagotovili popolno sledljivost in pregled nad zalogami. Naše poslovanje smo skozi leta povezali v celoto in obvladujemo procese kalkulacij, ponudb, naročil, materialnega poslovanja in izpis delovne dokumentacije, fakturiranja, finančnega poslovanja ter kadrov.

Ksenja Brelih Klincov

direktorica | Niro Steel d.o.o.

1 2 3
X