Zgodbe PANTHEON uporabnikov

Ponosni smo, da je PANTHEON že več kot 20 let nepogrešljiv del vsakdana izjemnih posameznikov v podjetjih širom JV Evrope. Vaš uspeh je merilo s katerim merimo svoj uspeh. Spoznajte naše uporabnike.

Področje: Proizvodnja

Program PANTHEON je dovolj široko zasnovan, da nam omogoča celovito finančno podporo podjetja, je dovolj pregleden in uporabniku prijazen. Podjetje Datalab svoje stranke redno obvešča o posodobitvah ter zanje nudi ustrezno izobraževanje.

Andreja Petrič

vodja MD finance | Plastika Skaza

Področje: Veleprodaja/Proizvodnja/Ostalo

Zaradi visoke cene vhodnega materiala in narave naših izdelkov smo na začetku iskali rešitev s katero bi lahko prilagodili materialni del poslovanja, zagotovili popolno sledljivost in pregled nad zalogami. Naše poslovanje smo skozi leta povezali v celoto in obvladujemo procese kalkulacij, ponudb, naročil, materialnega poslovanja in izpis delovne dokumentacije, fakturiranja, finančnega poslovanja ter kadrov.

Ksenja Brelih Klincov

direktorica | Niro Steel d.o.o.

Področje: Proizvodnja

Z odločitvijo, da naše poslovanje zaupamo celoviti poslovno-informacijski rešitvi PANTHEON, smo zelo zadovoljni. Omogoča nam, da obvladujemo zaloge materiala in gotovih izdelkov, kalkulacije, naročila, delovne dokumentacije, poleg tega pa smo izboljšali podporo do kupcev ter uspeli doseči pregled nad skladiščem. Močno pa nam je poenostavil tudi procese med blagovnim delom in računovodstvom, tako da se lahko ekipa v večji meri posveča nadzoru ter manj operativnemu delu.

Mitja Kostanjevec

Član upravnega odbora | Finakos d.o.o.

Področje: Proizvodnja/Ostalo

S PANTHEON-om različne enote povežemo v enotno sliko, kar je izboljšalo vpogled v celotno finančno stanje podjetja.

Maja Štefkovska

vodja financ | P.I.K. Co., Makedonija

PREBERITE VEČ

1 2
X