O podjetju Datalab

Podjetje Datalab Tehnologije d. d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme ter svetovanjem in strokovnim usposabljanjem. Smo ekipa strokovnjakov različnih smeri z ogromno znanja in izkušenj pri reševanju vprašanj in težav pri uporabi sodobnih poslovno informacijskih tehnologij.

Zavedamo se, da je uspešno in skrbno vodenje podjetja mogoče le ob podpori kakovostnega in zanesljivega informacijskega sistema. Malim, srednje velikim in velikim podjetjem že več kot 20 let nudimo vodilne poslovne programske pakete. Uporabnikom zagotavljamo najnovejšo tehnologijo in pomoč za pravilno usmeritev njihovih podjetij. Iz našega razmišljanja izhaja tudi slogan Spremenite podatke v dobiček!

V Datalabu smo oblikovali sodoben partnerski model, v katerem s partnerji skrbimo za prodajo, podporo, izobraževanje in vzdrževanje Datalab programske opreme. Skupaj z našimi partnerji tvorimo eno največjih informacijskih svetovalnih skupin v regiji.

Naša programska oprema je nadgradljiva za zunanja podjetja. Naše podatkovne strukture so ob posebnih pogojih uporabe prosto dostopne uporabnikom in razvojnim podjetjem.

Predstavitev podjetja

Oglejte si osnovne podatke o podjetju ter spoznajte osebje, strategijo, poslanstvo in zgodovino podjetja.
Osnovni podatki Kontakti Vodstvo podjetja Vizija, poslanstvo, vrednote Strategija razvoja Zgodovina podjetja Nagrade in certifikati

Medijsko središče

Vse novice in dogodki, povezani z družbo Datalab d. d. in njenim širšim ekosistemom.
Sporočila za javnost Objave v medijih Novinarska gradiva Arhiv novic Arhiv e-novic

Družbena odgovornost

Družba Datalab dosledno spoštuje temeljna načela družbene odgovornosti ter pomaga številnim organizacijam, sodeluje v delovnih telesih in skrbi za bodoče kadre.
Sponzorstva in donacije Sodelovanje v organizacijah Štipendiranje

Zaposlitev v Datalabu

Smo ambiciozno podjetje, ki razvija najboljše poslovne programe. Če se vam zdi, da nam lahko pri tem pomagate, potem se nam pridružite!
Prosta delovna mesta

Datalab partnerstva

Microsoft Certified Partner
IBM Business Partner
Oracle Partner
X