Datalab in družbena odgovornost

Družba Datalab dosledno spoštuje temeljna načela družbene odgovornosti:

 • pošteno in enakopravno obravnavanje zaposlenih,
 • etično in pošteno poslovanje,
 • spoštovanje temeljnih človekovih pravic,
 • odgovorno ravnanje z okoljem,
 • pošten odnos do ožje lokalne skupnosti in širšega družbenega okolja.

Odnos do zaposlenih, uporabnikov in partnerjev

Zaposleni so naše ključno premoženje.

Trudimo se ustvariti privlačno delovno okolje za zaposlene in čimbolj zmanjšati stres, ki je v informacijskem sektorju neizbežen. V naši panogi je 40-urni delovni teden bolj izjema kot pravilo, kar pa ne velja za Datalab. Zaposlenih ne želimo izžeti s pretiranim delom in nadurami, saj to neposredno vpliva na padec kakovosti dela. Vemo, da so le spočiti možgani kreativni. Zaposlene zato raje spodbujamo k samostojnem razmišljanju in sprejemanju odgovornosti, zaželjeno pa je tudi aktivno sodelovanje pri upravljanju podjetja.

Verjamemo v delitev ustvarjenega dobička in notranje lastništvo. V Datalabu skrbimo za visoko usposobljen kader na vseh ravneh podjetja. Naše sodelavce odlikuje zavzetost in predanost delu, visoka raven znanja, samoiniciativnost, ustvarjalnost in profesionalen odnos. Z dodatnim izobraževanjem neprestano skrbimo, da imajo naši sodelavci poleg najnovejše tehnologije vedno na voljo tudi ustrezno znanje.

 Verjamemo v odprto komunikacijo in delitev znanja.

Naučili smo se, da širjenje znanja prinaša bistveno več koristi kot pa njegovo skrivanje in omejevanje. Tako so naše podatkovne strukture javne, dostop do njih pa brezplačen. Podoben odnos imamo tudi do sodelovanja z uporabniki in partnerji. Naše napake odkrito priznavamo in jih takoj objavimo ter odpravimo. Ne skrivamo jih, saj vemo, da je razvoj programske opreme brez hroščev nemogoč. Enako pričakujemo od vseh sodelujočih, saj le to vodi v nižanje stroškov projekta in doseganje ciljev. Menimo, da je dobro sodelovanje ključ do preživetja in uspeha, saj v današnjih časih posamezno podjetje težko računa na uspeh. V ta namen smo zgradili tesne povezave med nami, partnerji in strankami.

Odnos do skupnosti (sponzorstva, donacije, korporativno prostovoljstvo)

Datalabova sponzorstva in donacije

V Datalabu prevzemamo skrb in odgovornost do ljudi in prostora, v katerem živimo. Z donacijami in sponzorstvi se aktivno vključujemo v širše družbeno dogajanje – vsa leta našega obstoja pomagamo z donacijami in sponzorstvi po naših finančnih zmožnostih. Vsako leto namenimo za donacije do 0,3 % letnega dobička.

Kako do donacije?

Poleg donacij v denarju podarjamo našo programsko opremo izobraževalnim ustanovam, tako da lahko izobražujejo svoje učence z neposredno uporabnimi znanji, ki jih potrebuje okolje, v katerem se bodo zaposlili. Prosimo upoštevajte, da doniramo le registriranim združenjem posebnega družbenega pomena.

Če želite zaprositi za donacijo, nam pošljite sporočilo na

info@datalab.si

 • V juniju 2024 smo finančno podprli Ženski rokometni klub Tržič, ki vzgaja mlade rokometašice in odkriva njihov potencial. Verjamemo v pomembnost športne vzgoje in razvoja mladih talentov, zato smo ponosni, da lahko prispevamo k uspehom kluba in njegovih igralk.
 • V marcu 2024 smo finančno podprli Ustanovo Dr. Šiftarjeva fundacija, ki s svojim delovanjem skrbi za Vrt spominov in tovarištva na Petanjcih. Vrt predstavlja pomembno vez med bogato zgodovino ter kulturno in naravno dediščino ob reki Muri.
 • Z začetkom šolskega leta 2023/ 2024 smo se pridružili humanitarni pobudi za izboljšanje izobrazbe in zmanjšanje obremenitev učencev. Ponosno smo donirali učbenike za učence sedmega razreda Osnovne šole Kolezija. Učenje bo za sedmošolce lažje zaradi donacije, ki je namenjena učbenikom z namenom, da bi razbremenili njihove težke torbe.Prispevek bo omogočil številnim sedmošolcem, da se osredotočijo na učenje, namesto, da nosijo težke torbe. Donacija vključuje učbenike za matematiko, slovenščino, angleščino, naravoslovje, ter druge predmete, ki so pomembni za razvoj sedmošolcev. Otroci bodo imeli en komplet učbenikov v šoli in drug komplet doma, tako da jim vsakodnevno ne bo treba nositi knjig s seboj v šolo.
 • Tri skupine otrok skupaj z vzgojitelji iz Doma Malči Beličeve smo ponovno peljali na tri dnevni jadralski izlet, na katerem spoznavajo timsko delo, odgovornost in krepijo vezi ob morskih dogodivščinah.
 • V sodelovanju z Rotary Clubom Kamnik smo sodelovali v projektu zbiranja donacij za “POMOČ DRUŽINI VOLKAR”, ki je izgubila svoj dom zaradi plazu in poplav v prvem tednu avgusta 2023.
 • Jadralnemu klubu Izola smo donirali sredstva z namenom doseganja ciljev dejavnosti za posadko Martin Fras-Mija Škerlavaj.
 • Marca 2023 smo podprli Kulturno društvo Gimnazije Kranj in sicer smo sofinancirali izvedbo gostovanja švedskega zbora Zero8, ki je nastopil v Kranju.
 • V letu 2023 smo ponovno finančno podprli obetavnega mladega reli voznika Marka Škulja, člana AMD Gorica, ki vsako leta dosega boljše rezultate in se odlično uvršča na reli tekmah na evropskem nivoju.
 • Februarja 2023 smo ponovno podrli projekt First Lego League Slovenia. FIRST® LEGO® League (FLL) je mednarodni interdisciplinarni raziskovalni program, ki motivira mlade za raziskovanje, učenje, eksperimentiranje, skupinsko in sodelovalno delo. S pomočjo atraktivne robotike in legendarnih lego gradnikov jim na učinkovit in zabaven način približa zanimanje za tehniko in naravoslovje, s čimer skozi igro in druženje razvijajo logični in tehnični način razmišljanja.
 • Otrokom iz Doma Malči Beličeve omogočimo vsako leto nekaj vikendov, ki jih preživijo na jadralskem izletu ob slovenski obali in jim na ta način približamo timsko delo, odgovornost in brezskrbne trenutke preživete ob morskih dogodivščinah.
 • V letu 2022 smo ponovno finančno podprli obetavnega mladega reli voznika Marka Škulja, kot član AMD Gorica med mladinci do 25 let starosti.
 • Konec leta 2021 smo Domu Malči Beličeve donirali poslovni najem avtomobila, s katerim vsakodnevno vozijo svoje varovance po različnih šolah po Ljubljani. Otrokom smo tako skrajšali čas, ki ga porabijo na poti v šolo, zmanjšali logistične izzive in tako še okrepili našo vlogo v družbeni odgovornosti.
 • Tudi v letu 2021 smo ponovno finančno podprli obetavnega mladega voznika Marka Škulja, kot član AMD Gorica med mladinci do 21 let starosti.
 • V juniju 2021 smo donirali sredstva za mednarodno konferenco “Uravnoteženo skrbništvo”, ki bo v Ljubljani 27.10.2021
 • Ustanovi Klasika smo nakazali sredstva, s katerimi bodo pomagali mladim perspektivnim glasbenikom, ki so v zadnjem letu na udaru zaradi nezmožnosti nastopanja. Sredstva bodo porabljena za razvoj mladih glasbenih talentov.
 • Ob koncu leta 2020 smo izvedli tri donacije – Invalidski organizaciji Združenje invalidov – Forum Slovenije smo s sredstvi pomagali za obstoj društva in vseh njihovih aktivnosti. Ge. Lilijani Škantar, z diagnozo tetraplegije smo olajšali vsakodnevne izzive, s katerimi se sooča in pomagali g. Borisu Hebarju, k nakupu športnega invalidskega vozička, s katerim bo uresničeval športne ambicije.
 • V letu 2020 smo ponovno podprli projekt First Lego League Slovenia. FIRST® LEGO® League (FLL) je mednarodni interdisciplinarni raziskovalni program, ki motivira mlade za raziskovanje, učenje, eksperimentiranje, skupinsko in sodelovalno delo. S pomočjo atraktivne robotike in legendarnih lego gradnikov jim na učinkovit in zabaven način približa zanimanje za tehniko in naravoslovje, s čimer skozi igro in druženje razvijajo logični in tehnični način razmišljanja. Spodbuja jih k uporabi sodobnih tehnologij v koristne, humane namene. Pri tem je poseben poudarek na ustvarjalnosti (razmišljanju “Out of the box”), inovativnosti in skupinskem delu.
 • V novembru 2020 smo ponovno finančno podprli obetavnega mladega voznika Marka Škulja, člana kluba AMD Gorica in AŠ2005, ki bo tekmoval v Nascar Euro Series, ki je potekla od 13.-15.11.2020 na Grobniku, Hrvaška.
 • Julija 2020, smo otrokom iz Doma Malči Beličeve z donacijo omogočili nekaj brezskrbnih in lepih trenutkov na kmetiji. Veseli smo, da so otroci uživali v bazenu, spoznavanju živali, jahanju, pohodih v naravi in drugih aktivnostih.
 • Družini s tremi otroki smo pomagali z računalniško opremo, da lahko otroci opravljajo šolske obveznosti od doma.
 • V času pandemije COVID-19, smo pomagali otrokom iz Osnovne šole Šentvid, ki za opravljanje šolskih obveznosti od doma, potrebujejo računalnik. Ker v času karantene naša učilnica sameva, smo se odločili, da računalniško opremo v celoti podarimo otrokom in jim s tem olajšamo učenje in delo za šolo. Dodali smo tudi naročnino na aplikacijo ZOOM, da lahko otroci izvajajo spletno učenje.
 • Decembra 2019 smo podprli zavod za ustvarjanje kakovostnega novinarstva – Pod Črto.
 • Novembra 2019 smo podprli Mednarodni inštitut ECPD za trajnostni razvoj. Prejemnik donacije se zavezuje, da bo prejeta finančna in materialna sredstva porabil za namen izdaje zbornika Svetovni dan hrane 2019 Hrana, prehrana, zdravje – Z zdravim prehranjevanjem za svet brez lakote.
 • V letu 2019 smo podprli projekt First Lego League Slovenia. FIRST® LEGO® League (FLL) je mednarodni interdisciplinarni raziskovalni program, ki motivira mlade za raziskovanje, učenje, eksperimentiranje, skupinsko in sodelovalno delo. S pomočjo atraktivne robotike in legendarnih lego gradnikov jim na učinkovit in zabaven način približa zanimanje za tehniko in naravoslovje, s čimer skozi igro in druženje razvijajo logični in tehnični način razmišljanja. Spodbuja jih k uporabi sodobnih tehnologij v koristne, humane namene. Pri tem je poseben poudarek na ustvarjalnosti (razmišljanju “Out of the box”), inovativnosti in skupinskem delu.
 • Septembra 2019 smo z donacijo podprli vseslovensko akcijo “Za Krisa”, ki jo organizira društvo Palčica Pomagalčica iz Kopra. Sredstva so namenjena nakupu  revolucionarnega zdravila, ki bo pomagalo 19-mesečnemu dečku, ki boleha za redko dedno boleznijo – spinalna mišična atrofija.
 • V mesecu juniju 2019 smo podprli športno društvo Jadralni klub Ljubljana (JKL) pri izvedbi jadralnega tečaja oziroma tabora 2019 v Piranu. Poskrbeli smo za 66 otrok starih od 6 do 15 let, ki so z učitelji jadranja delili čas, morje, sonce, veter, čustva, malico in seveda vsako dnevno sladoled
 • Januarja 2019 smo ponovno finančno podprli obetavnega mladega voznika Marka Škulja, člana kluba AMD Šlander in člana AMZS, ki tekmuje v vožnji s kartom v kategoriji Senior od 14 let dalje.
 • Novembra 2018 smo ge. Liljani Škantar, ki ima diagnozo tetraplegije, z donacijo ponovno pomagali k uresničitvi dolgoletne želje, da si uredi stanovanjski problem hiše in s tem sebi izboljša življenjske pogoje ter vsem, ki ji pomagajo pri osebni negi, olajša vsakodnevno delo.
 • Oktobra 2018 smo podprli Nogometno šolo Marinko Galić, ki je sredstva namenila nakupu nogometnih dresov.
 • V juniju 2018 smo ponovno podprli projekt Doma Malči Beličeve, pri katerem smo otrokom omogočili brezskrbne jadralske dneve ob slovenski obali.
 • V maju 2018 smo podprli Združenje gluhoslepih Slovenije DLAN. Sredstva bodo namenili za delovanje združenja in kakovostnejše izvajanje socialnovarstvenih programov namenjenih ljudem z gluhoslepoto.
 • Maja 2018 smo se pridružili rekreativni akciji “Voda za vedno”, ki jo je organizirala Kajakaška zveza Slovenije in Kajak kanu klu Ljubljana. Sredstva so namenjena društvu Hiša sonca, ki sofinancira programe za CUDV Dornava.
 • Oktobra 2017 smo ge. Liljani Škantar, ki ima diagnozo tetraplegije, z donacijo ponovno pomagali k uresničitvi dolgoletne želje, da si uredi stanovanjski problem hiše in s tem sebi izboljša življenjske pogoje ter vsem, ki ji pomagajo pri osebni negi, olajša vsakodnevno delo.
 • Junija 2017 smo finančno podprli obetavnega mladega voznika Marka Škulja, ki tekmuje v vožnji s kartom v kategoriji Junior 12-14 let. Mark Škulj je aktualni mladinski državni prvak in je član kluba AMD Moste in član AMZS, ki bo sredstva porabil za kritje stroškov tekmovanj. V letošnjem letu začenja z nastopi na mladinskem svetovnem prvenstvu. Mladi Ljubljančan bo Slovenijo zastopal v seriji treh tekmovanj, ki bodo potekala v Belgiji (Genk), Franciji (Le Mans) ter Finskem (Alaharma).
 • V letu 2017 smo ponovno podprli projekt First Lego League Slovenia. FIRST® LEGO® League (FLL) je mednarodni interdisciplinarni raziskovalni program, ki motivira mlade za raziskovanje, učenje, eksperimentiranje, skupinsko in sodelovalno delo. S pomočjo atraktivne robotike in legendarnih lego gradnikov jim na učinkovit in zabaven način približa zanimanje za tehniko in naravoslovje, s čimer skozi igro in druženje razvijajo logični in tehnični način razmišljanja. Spodbuja jih k uporabi sodobnih tehnologij v koristne, humane namene. Pri tem je poseben poudarek na ustvarjalnosti (razmišljanju “Out of the box”), inovativnosti in skupinskem delu.
 • Datalab je tudi v letu 2016 Mladinskemu domu Malči Beličevedoniral sredstva za poletne počitnice otrok, ki živijo v domu in so prikrajšani za varno in ljubeče odraščanje, namenil 7.500 evrov. Tako so bile otrokom omogočene počitnice na morju ali v hribih v mesecu juliju in avgustu, ko se je izvajal počitniški »Morski, gorski objem«.
 • V maju 2016 smo ge. Liljani Škantar, z diagnozo tetraplegija, z donacijo pomagali k uresničitvi dolgoletne želje, da si uredi stanovanje v pritličju hiše in s tem izboljša življenjske pogoje ter vsem, ki ji pomagajo pri osebni negi, olajša vsakodnevno delo.
 • V juniju 2016 smo ponovno pomagali g. Borisu Hebarju pri nakupu novega, lažjega in bolj okretnega invalidskega vozička.
 • Datalab je tudi v letu 2015 Mladinskemu domu Malči Beličeve doniral sredstva za poletne počitnice otrok, ki živijo v domu in so prikrajšani za varno in ljubeče odraščanje, namenil 7.400 evrov. Od tega so del sredstev z veseljem prispevali tudi naši zaposleni s prostovoljnimi prispevki. Tako bodo otrokom omogočene počitnice na morju ali v hribih v mesecu juliju in avgustu, ko se bo izvajal počitniški »Morski, gorski objem«.
 • V mesecu aprilu 2014 smo društvu za trajnostni razvoj Duh Časa, v sklopu humanitarnega projekta Računalniki za socialno ogrožene podarili nekaj računalnikov, serverjev, ohišij in trdih diskov, ki jih bodo uporabili izključno v družbeno koristne namene.
 • V mesecu marcu 2014 smo pomagali g. Borisu Hebarju pri nakupu invalidskega vozička za košarko, da bo lahko uspešno nadaljeval s športnim udejstvovanjem, ki mu daje veliko motivacije v življenju.
 • Tudi v  letu 2014 smo podprli študentsko prireditev Univerzitetni programerski maraton 2014, kjer se ekipe pomerijo med seboj pri reševanju nalog s področja programiranja, zmagovalna ekipa pa se bo udeležila Srednjeevropskega tekmovanja ACM ICPC.
 • V mesecu decembru 2013 se je v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma odvil že  Managerski koncert. Med številnimi podjetji, ki so podprli donatorsko prireditev za nadarjene glasbenike, je bilo tudi podjetje Datalab.
 • V oktobru 2013 je v Kongresnem centru Wellness Park Laško potekal že  Kongres računovodskih servisov, na katerem je bil Datalab s PANTHEON-om prisoten kot platinasti sponzor.
 • V mesecu maju 2013 smo pri projektu oz. razstavi GOTO 1982 – razvoj računalniške kulture na Slovenskem, obiskovalcem omogočili brezplačen ogled razstave in udeležbo na programih. Ker je razstava požela veliko zanimanja in zadovoljstva obiskovalcev, se ta seli v Tehniški muzej Slovenije v Bistro, kjer bo na ogled od konca meseca junija 2013 dalje.
 • Konec maja 2013 je v Banja Luki potekala Mini olimpijada “Računovodstvo 2013”, katere generalni sponzorsmo bili.
 • Junija 2012 smo v sklopu PANTHEON konference izvedli dobrodelno akcijo “Morski objem“. Podjetje Datalab tehnologije je namreč skupaj s poslovnimi partnerji in številnimi uporabniki programa PANTHEON v treh mesecih zbralo 7.677 evrov in s tem pričaralo vsem šestdesetim varovancem Mladinskega doma Malči Beličeve nepozabne poletne počitnice.
 • Aprila 2012 smo podprli odpravo mladih alpinistov Freeapproved, ki so preživeli mesec dni na Aljaski z namenom stopiti na neosvojene in neimenovane vrhove, preplezati nove smeri v še nepreplezanih stenah, opraviti meritve ledenika, na katerem je bila odprava prva in posneti dokumentarni film Aurora Polaris, ki je bil v novembru predvajan v Cankarjevem domu v Ljubljani.
 • V mesecu novembru 2011 smo vrtcu Tržič, PE Križe podarili dva računalnika, da bodo lahko 5-letni nadobudneži iz skupine Sončki spoznali osnove računalništva.
 • V mesecu maju 2011 smo donirali sredstva Potapljaškemu društvu M3 Novo mesto, ki je organiziralo podvodno čistilno akcijo reke Krke »EKO – SUB Krka 2011« in tako v skladu z našim poslanstvom po svojih močeh pomagali pri ohranjanju okolja.
 • V mesecu maju 2011 smo z nakazilom Fundaciji Kekec, ki skrbi za ogrožene otroke, po svojih močeh pomagali Nini in njenemu sinčku Matjažu, ki ima cerebralno paralizo. Donacija je namenjena za nakup prilagojenega avtomobila, da ga bo mamica lahko jeseni vozila v šolo in na nevrofizioterapije. Upamo, da smo s svojim prispevkom vsaj malo pripomogli k Matjaževi lepši prihodnosti.
 • Februarja 2010 smo Osnovno Šolo Helene Puhar v Kranju razveselili z donacijo desetih računalnikov z LCD monitorji in vso ostalo potrebno opremo. OŠ Helene Puhar Kranj je šola za otroke s posebnimi potrebami, ki s svojo strokovnostjo, ustvarjalnostjo in predanim delom prispeva h kakovostni vzgoji in izobraževanju otrok. Želimo jim veliko sreče in zadovoljstva pri uporabi računalnikov.
 • Poleti 2009 smo Varstveno-delovnem centru Tončke Hočevar donirali osebni računalnik v vrednosti 800 EUR. Center, ki sicer skrbi za osebe s posebnimi potrebami, zaradi težkih razmer namreč ni mogel nabaviti računalnika. Iskreno upamo, da bodo lahko tudi s pomočjo naše donacije nemoteno nadaljevali s svojim plemenitim delom.
 • Kot bronasti sponzor smo podprli Društvo študentov informatike (DŠI), ki že tradicionalno organizira Strokovno ekskurzijo študentov v ZDA.
 • V poslovnem letu 2008 smo Fakulteti za elektroniko, računalništvo in informatiko, Univerza v Mariboru, donirali petnjast monitorjev Neovo F-419.
 • Pediatrično kliniko v Ljubljani
 • Živalski vrt Ljubljana
 • Slovensko združenje za boj proti raku na dojki Europa Donna
 • Zavod za slabovidne in slepe
 • Študenti FRI – strokovna ekskurzija ZDA 2006
 • SI – boj proti EU direktivi za sprejem softverskih patentov
 • Onkološki inštitut Ljubljana
 • Društvo KLJUČ – center za boj proti trgovanju z ljudmi
 • Športno društvo Kojoti

Sodelovanje v organizacijah

Datalab in naši zaposleni aktivno sodelujejo v raznih domačih in mednarodnih organizacijah ter delovnih in standardizacijskih telesih.

Andrej Mertelj, predsednik upravnega odbora Datalaba, je vodja skupine za IKT pri Svetu vlade za konkurenčnost. Svet tvori 7 vertikalnih skupin (IKT, zdravje, materiali, promet & okolje, farmacija itd.) ter 3 horizontalne skupine (finančno-poslovno okolje, šolski sistem itd.). S tem smo dobili še več možnosti koristno vplivati na usmeritve slovenske vlade in pomagati IT industriji pridobiti mesto, ki bi ji kot fundamentu moderne družbe moralo pripadati.

KODA.SI je panožno združenje slovenskih razvijalcev programske opreme znotraj Združenja za informatiko pri Gospodarski zbornici Slovenije. Datalab je en od ustanovnih članov združenja, Andrej Mertelj pa deluje kot predsednik KODA.SI

PATENTI.SI je krovna organizacija, ki se je v letu 2005 bojevala proti sprejemu škodljive direktive o softverskih patentih, ki bi lahko ogrozila razvoj programske opreme v celotni Evropski skupnosti. Datalab je ustanovni član PATENTI.SI in je kril večino finančnih in organizacijskih potreb.

Foundation for Free Information Infrastructure je matična evropska organizacija ki se bori proti zapiranju inventivnosti in prevladi multikorporacij pri razvoju programske opreme. Andrej Mertelj je član ožje skupščine te organizacije.

Datalab je član Slovenskega inštituta za standardizacijo, kjer deluje v sklopu Tehničnega odbora za elektrotehniko, informacijsko tehnologijo in telekomunikacije SIST/TC ITC. EURO koordinacija pri GZS in MG je pripravljala podjetja na prehod Slovenije v evroobmočje. Predstavnika Datalab-a sta vodila delovno skupino za pripravo informacijskih sistemov pri KODA.SI, pripravljala gradiva ter koordinirala razčiščevanje odprtih vprašanj. Na seminarjih namenjenih podjetjem je predstavnik Datalaba predaval na petih delavnicah po vsej Sloveniji.

Delovno telo za standardizacijo e-poslovanja pri GZS in kasneje pri GS1 je namenjeno standardizaciji in popularizaciji elektronskega poslovanja med pravnimi subjekti in državnim okoljem.

Slovenska tehnološka platforma za programsko opremo in storitve, povezana z evropsko platformo NESSI (Networked European Software & Services Initiative), predstavlja odprto mesto združevanja znanja, strategij in potencialov za hitrejši razvoj panoge. Slovenska Tehnološka platforma za programsko opremo in storitve bo vplivala na večjo povezljivost in globalno dostopnost programske opreme, e-storitev ter hitrejše vpeljevanje novih spoznanj in tehnologij. Osnovno poslanstvo Tehnološke platforme je priprava in vpeljava novih pristopov, ki omogočajo razvoj slovenskega in evropskega gospodarstva z uporabo storitveno usmerjenih poslovnih modelov.

Čas je za korak naprej. Predlog akcijskega načrta za pospeševanje uvajanja e-poslovanja malih in srednjih podjetij »eMSP Slovenija 2007«.

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo preko elektronske pošte ali na telefonski številki 01 252 98 24.

Iniciativa eMSP

V sodelovanju z nekaterimi podjetji in institucijami smo oblikovali akcijski načrt, v katerem predlagamo ukrepe in aktivnosti, ki omogočajo pospešitev e-poslovanja med podjetji in državno upravo.

eMSP Slovenija

Potrebujete več informacij?

Pokličite nas na ali pa nam pošljite e-sporočilo. Z veseljem odgovorimo na vsa vaša vprašanja.