Zgodbe PANTHEON uporabnikov

Ponosni smo, da je PANTHEON že več kot 20 let nepogrešljiv del vsakdana izjemnih posameznikov v podjetjih širom JV Evrope. Vaš uspeh je merilo s katerim merimo svoj uspeh. Spoznajte naše uporabnike.

Področje: Maloprodaja/Veleprodaja/Ostalo

PANTHEON nam predstavlja ogromno podporo pri vseh prodajnih in nabavnih procesih. Je hrbtenica našega delovanja.

Alenka Kropivšek

dr. veterinarske medicine | Melisa veterina d. o. o.

PREBERITE VEČ

Področje: Veleprodaja/Proizvodnja/Ostalo

Zaradi visoke cene vhodnega materiala in narave naših izdelkov smo na začetku iskali rešitev s katero bi lahko prilagodili materialni del poslovanja, zagotovili popolno sledljivost in pregled nad zalogami. Naše poslovanje smo skozi leta povezali v celoto in obvladujemo procese kalkulacij, ponudb, naročil, materialnega poslovanja in izpis delovne dokumentacije, fakturiranja, finančnega poslovanja ter kadrov.

Ksenja Brelih Klincov

direktorica | Niro Steel d.o.o.

Področje: Maloprodaja/Veleprodaja

Centraliziran in hiter pregled omogoča dober vpogled v poslovanje, kar je pomembno pri uspešnem poslovnem odločanju in nam omogoča, da se lahko zelo hitro odzivamo na zahteve trga ter veliko lažje sprejemamo pomembne strateške odločitve in s tem načrtujjmo za daljše časovno obdobje.

Aleksandar Cvetković

Roma Company

PREBERITE VEČ

Področje: Veleprodaja/Proizvodnja

Čeprav je naše poslovanje precej obsežno in kompleksno, smo od samega začetka na PANTHEON "prestavili" celotno poslovanje svojih osmih povezanih družb, ki poslujejo v različnih državah regije. Kot matična družba lahko v katerem koli trenutku dostopamo do pomembnih in ažurnih podatkov o delu celotne skupine, pridobljeni podatki pa se z lahkoto prilagajajo potrebam finančnega poročanja tako po posameznih državah kot tudi za skupino v celosti.

Milica Blečić

direktorica računovodstva | Alarm automatika d. o. o.

PREBERITE VEČ

X