Zgodbe PANTHEON uporabnikov

Ponosni smo, da je PANTHEON že več kot 20 let nepogrešljiv del vsakdana izjemnih posameznikov v podjetjih širom JV Evrope. Vaš uspeh je merilo s katerim merimo svoj uspeh. Spoznajte naše uporabnike.

optisis logo

Področje: Veleprodaja

PANTHEON nekako zna upoštevati človeški vidik. Napake, ki jih uporabniki zagrešimo, zna predvideti vnaprej in kar je pri vsem najbolje, zanje ima že pripravljene rešitve.

Mojca Sedej

vodja finančne službe | Optisis d.o.o.

optisis logo

Področje: Veleprodaja

V preteklosti smo se spopadali s človeškimi napakami in dodatnimi stroški. Z vpeljavo PANTHEONA je vse to pozabljeno. Zdaj je za vsak del poslovnih procesov jasno, kdo je za kaj odgovoren.

Nika Ribič

samostojna strokovna sodelavka za kontroling | Optisis d.o.o.

Področje: Digitalizacija/Veleprodaja

Priprava akcijskega načrta pri GMT je začrtala pot digitalizacije poslovanja in uvedbo digitalnih poslovnih procesov in elektronske izmenjave dokumentov z dobavitelji in kupci. Z analizo stanja smo pridobili osnovo s katero smo pripravili načrt digitalizacije poslovanja in začeli proces prenove PIS. S procesom prenove PIS in povezanih specializiranih poslovno-informacijskih rešitev smo začrtali pot digitalne transformacije. Ugotovili smo priložnosti za implementacijo vrste digitalnih storitev tako eIzmenjava naročil, dobavnic, računov, prenosnic kot uvedbi standardov industrije 4.0 (integracija z dobavitelji in njihovimi spletnimi rešitvami, integracija s kupci in njihovim elektronskim poslovanjem, eračuni, podpora poslovnim procesom (delo-toki).

Stanko Prelec

logistic manager | GMT d.o.o.

Področje: Maloprodaja/Veleprodaja/Ostalo

PANTHEON nam predstavlja ogromno podporo pri vseh prodajnih in nabavnih procesih. Je hrbtenica našega delovanja.

Alenka Kropivšek

dr. veterinarske medicine | Melisa veterina d. o. o.

PREBERITE VEČ

1 2
X