Dokumentni sistem PANTHEON Shake

eKnjižbe

Nič več pretipkavanja! eKnjižbe so sistem za prepoznavanje vsebine skeniranih računov, ki omogoča zajem in razpoznavanje podatkov iz papirnatega dokumenta v obliko eRačuna, od tod pa avtomatsko knjiženje v saldakonte in glavno knjigo.

Licenciranje

eKnjižbe so v PANTHEON-u vključene v licence SE/ME/MF/GE in so torej BREZPLAČNE! Uporabljati jih lahko začnete takoj!

Plačajte toliko, kot porabite

Pretvarjanje dokumentov se obračunava po paketih obdelanih računov, ne glede na to, koliko strani ima posamezen račun. eKnjižbe lahko uporabljate do porabe, vključene v paket kakorkoli želite v roku 6 mesecev po aktivaciji. Ko porabite račune v paketu, enostavno
naročite novega.

Vsakemu podjetju, ki uporablja PANTHEON SE/ ME/MF/GE podarjamo paket »eKnjižbe 150«. Tako lahko storitev brezplačno in takoj preizkusite.

eKnjižbe Število računov v paketu Cena zakupa paketa Cena  na obdelan račun
e-Knjižbe 150 150 49 € 0,33 €
e-Knjižbe 500 500 149 € 0,30 €
e-Knjižbe 1000 1.000 279 € 0,28 €
e-Knjižbe 1K+ Po dogovoru Po dogovoru

Uporabniki PANTHEON Cloud
Na Usersite / Tržnica / eKnjižbe izpolnite naročilnico za eKnjižbe. Račun za prvi paket vam bomo dodali na vaš mesečni račun. Ko porabite kupljeni paket vam bomo pri nadaljnji uporabi novega zaračunali v mesecu, ko ste porabili starega.

Uporabniki z lastnimi licencami PANTHEON-a
Na Usersite / Tržnica / eKnjižbe izpolnite naročilnico za eKnjižbe. Poslali vam bomo predračun, ki ga plačate. Ko porabite kupljeni paket, novega naročite na enak način

Pogovorite se z našimi svetovalci.

Če vas zanima karkoli v zvezi z ePoslovanjem (eRačun, eIzmenjava, eHramba, eDokumentacija), nas pokličite na telefonsko št. 01 252 89 50 ali pošljite vprašanje preko kontaktnega obrazca.

* Osebne podatke, ki nam jih posredujete v zgornjem spletnem obrazcu obdelujemo na podlagi našega zakonitega interesa zagotavljati učinkovito poslovno komunikacijo. Posredovanje vaših osebnih podatkov je prostovoljno. V primeru, da nam vaših osebnih podatkov ne posredujete, pa vam ne moremo zagotoviti odgovora na vaše povpraševanje. Več o tem kako (skrbno) varujemo vaše osebne podatke si preberite v naši Politiki zasebnosti.
X