Zgodbe PANTHEON uporabnikov

Ponosni smo, da je PANTHEON že več kot 24 let nepogrešljiv del vsakdana izjemnih posameznikov v podjetjih širom JV Evrope. Vaš uspeh je merilo s katerim merimo svoj uspeh. Spoznajte naše uporabnike.

Področje: Izobraževanja

»Šola za PANTHEON kadrovike in kadrovske referente je bila izvedena kakovostno in pridobljeno znanje zlahka uporabim kot kadrovik ob vsakodnevnem delu. Udeležbo na šoli priporočam vsem, ki imajo in želijo nadgraditi znanje in odpraviti ročno delo, razširiti in poglobiti pogled uporabe programa, pregnati dileme in suvereno opravljati vsakdanje delo kadrovika s programom PANTHEON.«

Anamari Šuštar

Vodja kadrovske službe | mimovrste d.o.o.

Področje: Izobraževanja

"Udeležila sem se veliko izobraževanj, ki pokrivajo različna področja tako prodajno/nabavni del, računovodstvo, proizvodnjo. Izobraževanja so pripomogla k optimizaciji mojega dela. Zaradi kvalitetno podane vsebine na praktičnih primerih, je moje delo zato hitrejše in učinkovitejše. "

Majda Vodopivec

Računovodja | BIOVIS d.o.o.

Področje: Izobraževanja

"Sem dolgoletna uporabnica programa PANTHEON in udeleženka mnogih izobraževanj in konferenc. Izobraževanj in dogodkov katerih sem se udeležila so izvedena na kvalitetnem nivoju, predvsem pa vedno aktualna in skladna z vsemi novostmi, ki nam jih prinaša zakonodaja in digitalni svet. "

Renata Uhan

Direktor | R FAKTURRA d.o.o.

Področje: Izobraževanja

" PANTHEON izobraževanja pripomorejo k pozitivnemu sprejemanju digitalizacije, lažji transformaciji podjetij in kar je najpomembneje, k medsebojnemu sodelovanju. Z udeležbo na letošnji Pantheon konferenci 2019 - Digitalizacija 2019 v praksi, sem bila skozi okroglo mizo in tematske predstavitve ponudnikov digitalnih rešitev na enem mestu deležna številnih informacij o trenutnem stanju digitalizacije v Sloveniji ter uspešnih digitalnih praksah. Kot uporabniki poslovno-informacijskega sistema Pantheon z veseljem sprejemamo pobude podjetja Datalab s Pantheon orodji in funkcionalnostmi za uspešno digitalizacijo. "

Julijana Skobe

Direktor | S računovodstvo d.o.o.

1 2
X