Zgodbe PANTHEON uporabnikov

Ponosni smo, da je PANTHEON že več kot 20 let nepogrešljiv del vsakdana izjemnih posameznikov v podjetjih širom JV Evrope. Vaš uspeh je merilo s katerim merimo svoj uspeh. Spoznajte naše uporabnike.

Področje: Izobraževanja

»Šola za PANTHEON kadrovike in kadrovske referente je bila izvedena kakovostno in pridobljeno znanje zlahka uporabim kot kadrovik ob vsakodnevnem delu. Udeležbo na šoli priporočam vsem, ki imajo in želijo nadgraditi znanje in odpraviti ročno delo, razširiti in poglobiti pogled uporabe programa, pregnati dileme in suvereno opravljati vsakdanje delo kadrovika s programom PANTHEON.«

Anamari Šuštar

Vodja kadrovske službe | mimovrste d.o.o.

Področje: Izobraževanja

"Izobraževanja, ki sem se jih udeležila, so uporabna, razumljiva in so potekala v prijaznem vzdušju. Predavatelji kvalitetno podajajo učne vsebine in so pripravljeni prisluhniti slušateljem. Zelo uporabna so tudi video gradiva, ki smo jih udeleženci prejeli po izvedbi izobraževanj, preko katerih si lahko naknadno osvežimo pridobljeno znanje. "

Anita Baltič

Računovodja | KIP VIZIJA d.o.o.

Področje: Izobraževanja

"Udeležila sem se veliko izobraževanj, ki pokrivajo različna področja tako prodajno/nabavni del, računovodstvo, proizvodnjo. Izobraževanja so pripomogla k optimizaciji mojega dela. Zaradi kvalitetno podane vsebine na praktičnih primerih, je moje delo zato hitrejše in učinkovitejše. "

Majda Vodopivec

Računovodja | BIOVIS d.o.o.

Področje: Izobraževanja

"Sem dolgoletna uporabnica programa PANTHEON in udeleženka mnogih izobraževanj in konferenc. Izobraževanj in dogodkov katerih sem se udeležila so izvedena na kvalitetnem nivoju, predvsem pa vedno aktualna in skladna z vsemi novostmi, ki nam jih prinaša zakonodaja in digitalni svet. "

Renata Uhan

Direktor | R FAKTURRA d.o.o.

1 2
X