Zgodbe PANTHEON uporabnikov

Ponosni smo, da je PANTHEON že več kot 20 let nepogrešljiv del vsakdana izjemnih posameznikov v podjetjih širom JV Evrope. Vaš uspeh je merilo s katerim merimo svoj uspeh. Spoznajte naše uporabnike.

Področje: Izobraževanja

" PANTHEON izobraževanja pripomorejo k pozitivnemu sprejemanju digitalizacije, lažji transformaciji podjetij in kar je najpomembneje, k medsebojnemu sodelovanju. Z udeležbo na letošnji Pantheon konferenci 2019 - Digitalizacija 2019 v praksi, sem bila skozi okroglo mizo in tematske predstavitve ponudnikov digitalnih rešitev na enem mestu deležna številnih informacij o trenutnem stanju digitalizacije v Sloveniji ter uspešnih digitalnih praksah. Kot uporabniki poslovno-informacijskega sistema Pantheon z veseljem sprejemamo pobude podjetja Datalab s Pantheon orodji in funkcionalnostmi za uspešno digitalizacijo. "

Julijana Skobe

Direktor | S računovodstvo d.o.o.

Področje: Izobraževanja

"Po mojem mnenju je Pantheon najboljši računovodski program. Poleg odlične podpore uporabnikom pri Datalabu omogočajo dodatna izobraževanja, da lahko program kar se da izkoristim. Všeč mi je, da program redno nadgrajujejo in uvajajo nove, hitrejše procese. Z implementacijo digitalnih poslovnih procesov in elektronske izmenjave dokumentov je moje delo učinkovitejše, stranke pa bolj zadovoljne."

Špela Kalčič Rebernak

Računovodja | POTEK d.o.o.

Področje: Izobraževanja

"Izobraževanja, ki sem se jih udeležila, so uporabna, razumljiva in so potekala v prijaznem vzdušju. Predavatelji kvalitetno podajajo učne vsebine in so pripravljeni prisluhniti slušateljem. Zelo uporabna so tudi video gradiva, ki smo jih udeleženci prejeli po izvedbi izobraževanj, preko katerih si lahko naknadno osvežimo pridobljeno znanje. "

Anita Baltič

Računovodja | KIP VIZIJA d.o.o.

Področje: Izobraževanja

"Udeležila sem se veliko izobraževanj, ki pokrivajo različna področja tako prodajno/nabavni del, računovodstvo, proizvodnjo. Izobraževanja so pripomogla k optimizaciji mojega dela. Zaradi kvalitetno podane vsebine na praktičnih primerih, je moje delo zato hitrejše in učinkovitejše. "

Majda Vodopivec

Računovodja | BIOVIS d.o.o.

1 2
X