Zgodbe PANTHEON uporabnikov

Ponosni smo, da je PANTHEON že več kot 20 let nepogrešljiv del vsakdana izjemnih posameznikov v podjetjih širom JV Evrope. Vaš uspeh je merilo s katerim merimo svoj uspeh. Spoznajte naše uporabnike.

Področje: Izobraževanja

"Po mojem mnenju je Pantheon najboljši računovodski program. Poleg odlične podpore uporabnikom pri Datalabu omogočajo dodatna izobraževanja, da lahko program kar se da izkoristim. Všeč mi je, da program redno nadgrajujejo in uvajajo nove, hitrejše procese. Z implementacijo digitalnih poslovnih procesov in elektronske izmenjave dokumentov je moje delo učinkovitejše, stranke pa bolj zadovoljne."

Špela Kalčič Rebernak

Računovodja | POTEK d.o.o.

Področje: Izobraževanja

"Izobraževanja, ki sem se jih udeležila, so uporabna, razumljiva in so potekala v prijaznem vzdušju. Predavatelji kvalitetno podajajo učne vsebine in so pripravljeni prisluhniti slušateljem. Zelo uporabna so tudi video gradiva, ki smo jih udeleženci prejeli po izvedbi izobraževanj, preko katerih si lahko naknadno osvežimo pridobljeno znanje. "

Anita Baltič

Računovodja | KIP VIZIJA d.o.o.

Področje: Izobraževanja

"Udeležila sem se veliko izobraževanj, ki pokrivajo različna področja tako prodajno/nabavni del, računovodstvo, proizvodnjo. Izobraževanja so pripomogla k optimizaciji mojega dela. Zaradi kvalitetno podane vsebine na praktičnih primerih, je moje delo zato hitrejše in učinkovitejše. "

Majda Vodopivec

Računovodja | BIOVIS d.o.o.

Področje: Izobraževanja

"Sem dolgoletna uporabnica programa PANTHEON in udeleženka mnogih izobraževanj in konferenc. Izobraževanj in dogodkov katerih sem se udeležila so izvedena na kvalitetnem nivoju, predvsem pa vedno aktualna in skladna z vsemi novostmi, ki nam jih prinaša zakonodaja in digitalni svet. "

Renata Uhan

Direktor | R FAKTURRA d.o.o.

1 2
X