Na mestu vodje prodaje in trženja v Datalab Agro AG začel g. Torsti Pullola

29 Sep 2014

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, povezane z objavo pomembnih informacij za poslovanje, družba Datalab, d.d., Ljubljana, objavlja:
G. Torsti Pullola se je pridružil podjetju Datalab Agro AG v Pfaeffikonu v Švici, kjer bo vodil in skrbel za prodajo in trženje po celem svetu. V korporativni strukturi podjetja Datalab zavzema mesto podpredsednika, ki odgovarja neposredno upravnemu odboru.

G. Torsti Pullola je strokovnjak, ki se lahko pohvali s 25 leti delovnih izkušenj iz celega sveta s področja informatike in tehnologije komuniciranja (ITC) z delom v podjetjih, kot so Digital Equipment Corporation, Compaq, Deutsche Telecom in Oracle. Njegovi nedavni dosežki vključujejo postavitev številnih partnerskih mrež v vzhodni Evropi in Skupnosti neodvisnih držav (CIS) ter uspešen zagon in rast malih in srednje velikih podjetij za korporacijo Oracle v regiji centralne in vzhodne Evrope.

Sporočilo bo objavljeno v sistemu SEONet in na spletnih straneh družbe od 29.09.2014 dalje za obdobje najmanj 5 let.

Uprava družbe

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.