Prva spletna konferenca družbe Datalab

30 Okt 2008

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje družba DATALAB, d.d., Ljubljana objavlja naslednje sporočilo:
Prva spletna konferenca družbe Datalab

Na podlagi Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in 386. člena Zakona o trgu finančnih instrumentov družba Datalab d.d., Ljubljana s sedežem na Koprski 92, 1000 Ljubljana objavlja naslednje sporočilo:

Ljubljana, 30. oktober 2008 – V torek, 11. novembra ob 14.00 bo družba Datalab kot prvo slovensko podjetje organizirala spletno konferenco, namenjeno vlagateljem in analitkom. Na spletni konferenci bodo predstavniki uprave podjetja komentirali dosežene poslovne rezultate v poslovnem letu 2008, ki se je končalo 30. junija 2008. Poleg tega pa bodo predstavljeni načrti poslovanja za naslednje petletno obdobje ter podrobno razčlenjeni pričakovani vplivi finančne krize na poslovne rezultate. Obiskovalcem spletne konference bo omogočen tako video kot audio vpogled v predstavitev, v živo (preko funkcije »Spletni klepet«) pa bodo lahko postavljali tudi vprašanja.

Spletne konference se lahko udeležijo vsi obiskovalci, ki se na konferenco predhodno prijavijo. Pri tem je za udeležbo potreben le običajen osebni računalnik z zvočno kartico in ustrezno internetno povezavo. Obrazec za prijavo na video konferenco je dosegljiv na spletni strani: www.datalab.si/vlagatelji/konferenca

Z uporabo spletnih konferenc želimo v Datalab-u zmanjšati okoljske obremenitve, racionalizirati porabo časa analitikom ter omogočiti dostop do relevantnih informacij čim širšemu krogu vlagateljev in analitikov.

Sporočilo bo objavljeno na spletnih straneh družbe (www.datalab.si) od 30.10.2008 dalje za obdobje najmanj 5 let.

Datalab d.d.

Uprava družbe

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.