28.000 uporabnikov in organizacijska sprememba

22 Okt 2012

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, povezane z objavo pomembnih informacij za poslovanje, družba Datalab, d.d., Ljubljana objavlja naslednje sporočilo:
Datalab Tehnologije, d. d., vodilno slovensko podjetje za razvoj poslovne informatike, je dne 22.10.2012 dobilo že 28.000. uporabnika poslovnega programa PANTHEON. Za dodatnih 1000 uporabnikov od 27.000. uporabnika so minili dobri trije meseci, kar kaže na pospešeno rast števila uporabnikov ter na uspešno delo Datalaba, kljub krizi, ki še kar traja.

Zaradi izredno oteženih gospodarskih razmer v Bolgariji smo se skupaj s solastnikom Datalab BG, podjetjem Kontrax – drugim največjim IT distributerjem v Bolgariji dogovorili, da z namenom zmanjševanja fiksnih stroškov delovanja začasno zamrznemo delovanje Datalab BG d.o.o. in poslovne operacije prenesemo kot oddelek znotraj operacij solastnika. Tako organizacijo bomo vzdrževali do ponovne oživitve ERP tržišča v Bolgariji oz. največ 2 leti.

Uprava družbe

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.