Zamenjava vodstva v hčerinski družbi Datalab Srbija d.o.o.

11 Okt 2017

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana, in veljavne zakonodaje družba Datalab Tehnologije d.d., Ljubljana, objavlja naslednje sporočilo:

Po štirih letih vodenja družbe Datalab SR d.o.o. (Datalabove hčerinske družbe na srbskem trgu) je dne 14. 9. 2017 iz mesta direktorja družbe sporazumno odstopil g. Aleksandar Bukomirović. Na njegovo mesto je družba namestila ga. Neno Lukić. Ga. Nena je dolgoletna direktorica enega najuspešnejših partnerjev Datalaba v zadnjih 10 letih. Ima ogromno znanja o samem produktu, partnerskem kanalu, prodaji, implementaciji produkta ter procesih v samem podjetju. Več kot 10 let je tudi uspešna podjetnica na področju informatike. Družba Datalab Tehnologije d.d. je z ga. Neno sklenila petletno pogodbo o poslovodenju. V tem obdobju je planirano,  da na tem trgu podvojimo prihodke.

Ravno tako je družba Datalab Tehnologije d.d. ob tej priložnosti imenovala  tudi prokurista družbe Datalab SR d.o.o., ki je postal g Sandi Boršo.

 

 

Sporočilo bo od 11.10.2017 dalje za obdobje pet let objavljeno na spletni strani družbe (www.datalab.si).

Upravni odbor družbe Datalab d.d.

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.