Zamenjava vodstva v hčerinski družbi Datalab Srbija d.o.o.

19 Maj 2020

Na podlagi Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in druge veljavne zakonodaje družba DATALAB Tehnologije d.d., Ljubljana, objavlja naslednje sporočilo:

 

Po treh letih vodenja družbe Datalab SR d.o.o. je zaradi načrtovane selitve v Nemčijo, dne 31.3.2020 z mesta direktorja družbe sporazumno odstopila ga. Nena Matić. Na njeno mesto je z dnem 1.4.2020 družba imenovala g. Miodraga Ranisavljevića in z njim sklenila 4 letno pogodbo o poslovodenju.

G. Ranisavljević, ima skoraj 20 letne bogate izkušnje na področju poslovne opreme in je pred leti že vodil Datalab SR d.o.o., v zadnjih letih je bil uspešen podjetnik na področju informatike in nudil pomoč podjetjem pri izbiri in implementaciji programskih rešitev za podjetja. Njegove izkušnje deli tudi s študenti na Visoki šoli za elektrotehniko in računalništvo v Beogradu, kjer poučuje predmet »Poslovni software«.

 

Sporočilo bo od 19.05.2020 dalje za obdobje pet let objavljeno na spletni strani družbe (www.datalab.si).

 

Upravni odbor Datalab d.d.

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.