Obvestilo o sodelovanju Telekoma Srbije in Datalaba

24 Jun 2015

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, povezane z objavo pomembnih informacij za poslovanje, družba Datalab, d.d., Ljubljana, objavlja naslednje sporočilo:
Telekom Srbija je kot največji ponudnik telekomunikacijskih storitev v Srbiji prepoznal pomembnost in razvojni potencial oblačnega poslovno-informacijskega sistema ter izbral Datalab kot strateškega partnerja za obdobje naslednjih treh let.

Uporabnikom bo na razpolago celoten program PANTHEON za upravljanje s sredstvi podjetja, izobraževanje ter uporabniška podpora, Telekom Srbija pa bo zagotavljal spletne storitve in storitve Gostovanja (hosting).

Datalab in Telekom Srbije verjameta, da bo sodelovanje doprineslo h kreiranju boljšega poslovnega okolja ter olajšalo in pospešilo digitalizacijo in razvoj poslovanja predvsem v sektorju malih in srednje velikih podjetij.

Sporočilo bo objavljeno v sistemu SEONet in na spletnih straneh družbe (www.datalab.si) od 23. 6. 2015 dalje za obdobje najmanj 5 let.

Upravni odbor

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.