Obvestilo o prodaji 60.000. licence PANTHEON 

31 Dec 2019

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, družba Datalab Tehnologije d.d., Ljubljana, objavlja naslednje sporočilo:

 

Datalab Tehnologije d. d., vodilno slovensko podjetje za razvoj poslovno informacijskih sistemov, je dne 25.12.2019 dobilo že 60.000. uporabnika poslovnega programa PANTHEON. Od prelomnice 55.000 uporabnikov je minilo dobro leto. PANTHEON skupnost uporabnikov poslovnih programov je tako ena najmočnejših v regiji.

V zadnjih dvaindvajsetih letih smo prvi ponudili Windows poslovni program, prvi ponudili uporabnikom obširna pisna in video navodila, ki jih sproti dopolnjujemo in posodabljamo, prvi začeli s promocijo eRačunovodstva in prvi, ki smo že leta 2010 na trg lansirali poslovni program v Oblaku ter ga v partnerstvu z nacionalnimi Telekomi razširili v regiji. V zadnjih letih pa največji poudarek dajemo razvoju orodij za digitalizacijo malih in srednjih podjetij.

Prepričani smo, da je strmo naraščajoče število uporabnikov odsev predanosti podjetja inovacijam in lajšanju podjetniškega vsakdana. Tudi zaradi PANTHEON-a so danes podjetniki v jugovzhodni Evropi bistveno konkurenčnejši in dobičkonosnejši.

Sporočilo bo objavljeno v sistemu SEONet in na spletnih straneh družbe (www.datalab.si) od 31.12.2019 dalje za obdobje najmanj 5 let.

 

Upravni odbor družbe Datalab Tehnologije d.d.

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.