Obvestilo o nadaljnjem financiranju razvoja Pantheona in širitvi sodelovanja s telekom operaterji

30 Maj 2014

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, povezane z objavo pomembnih informacij za poslovanje, družba Datalab, d.d., Ljubljana objavlja naslednje sporočilo:
Datalab je dne 26.5.2014 prejel odobritveni sklep garancijske sheme Slovenskega podjetniškega sklada za pridobivanje kredita v višini 1.500.000 EUR pri Banki Celje. Kredit je namenjen financiranju nadaljnjega razvoja PANTHEON platforme. Kredit bomo porabljali do 31.12.2015 z dobo vračanja do 31.12.2022. Obrestna mera znaša 6m EURIBOR + 0% ter je refinanciran na podlagi uredbe Evropske komisije.

Poleg tega javnost seznanjamo z začetki pogovorov s telekom operaterji v Albaniji, na Kosovu in v Bolgariji za vzpostavitev PANTHEON Cloud platforme in glede skupne prodaje teh storitev.

Obe informaciji bo poslovodstvo družbe predstavilo tudi na sestankih s potencialnimi vlagatelji, ki jih je zaprosilo za posredovanje nezavezujočega indikativnega interesa za sodelovanje v morebitnem procesu dokapitalizacije družbe.

Sporočilo bo objavljeno v sistemu SEONet in na spletnih straneh družbe od 30.5.2014 dalje za obdobje najmanj 5 let.

Upravni odbor družbe

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.