Datalab RS d.o.o. podpisalo pismo o sodelovanju s podjetjem Telekom Srbije

23 Mar 2015

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, družba Datalab Tehnologije d.d., Ljubljana, objavlja naslednje sporočilo:
Podjetje Datalab RS d.o.o., hčerinsko podjetje Datalab Tehnologije d.d. iz Ljubljane, delujoče na področju Republike Srbije, je dne 20. 3. 2015 podpisalo pismo o nameri o sodelovanju na področju oblačnih storitev s podjetjem Telekom Srbije. Podjetji nameravata ponuditi oblačne storitve prilagojene za mala, srednja in velika podjetja ter kmetije.

Datalab, vodilno podjetje v Jugovzhodni Evropi za področje poslovno-informacijskih sistemov s tem zaokroža svojo ponudbo v sodelovanju s nacionalnimi telekomi, pri katerih gostuje s svojo storitvijo v oblaku. Slednji skrbijo za varnost in ustreznost oblačne storitve, hčerinska podjetja pa za razvoj in podporo poslovnemu programu PANTHEON, ustrezne lokalizacije in prilagodljivost posameznim zakonodajam ter področjem uporabe ter za izobraževanje uporabnikov.

Poročilo bo od 23.3.2015 dalje za obdobje pet let objavljeno na naši spletni strani www.datalab.si.

Uprava odbor družbe

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.