Drugo srečanje z analitiki in vlagatelji družbe Datalab

14 Nov 2008

DATALAB, d.d., Ljubljana
Drugo srečanje z analitiki in vlagatelji družbe Datalab

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje družba DATALAB, d.d., Ljubljana objavlja naslednje sporočilo:

Na podlagi Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in 386. člena Zakona o trgu finančnih instrumentov družba Datalab d.d., Ljubljana s sedežem na Koprski 92, 1000 Ljubljana objavlja naslednje sporočilo:

Predstavniki Datalaba so v torek, 11. novembra, na drugem srečanju z vlagatelji in prvem, ki je potekalo preko interneta, predstavili poslovanje podjetja v poslovnem letu 2008, načrte za prihodnost, pa tudi vplive finančne krize na podjetje. Srečanja se je udeležilo petnajst analitikov iz slovenskih bank in borzno-posredniških družb. Datalab pa je na ta način postala prva slovenska borzna družba, ki se je odločila, da na omenjeni stroškovno učinkovit in okolju prijazen način predstavi ažurne podatke o poslovanju finančni javnosti.

Materiali, ki so bili uporabljeni pri predstavitvi, so v priponki k temu sporočilu. Na spletni strani družbe, namenjeni vlagateljem, www.datalab.si/vlagatelji pa bomo v naslednjih dneh zagotovili: posnetek internetne konference, prezentacijo, posodobljen »analyst toolkit«, pa tudi prepis z internetne konference.

Sporočilo bo objavljeno na spletnih straneh družbe (www.datalab.si) od 13.11.2008 dalje za obdobje najmanj 5 let.

Uprava družbe Datalab d.d.

Datum: 13. 11. 2008

Pripeti dokumenti: Prezentacija za vlagatelje – Datalab2009

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.