Datalab HR predstavil sodelovanje s Hrvatski Telekom d.d.

2 Dec 2015

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana, in veljavne zakonodaje družba Datalab Tehnologije d.d., Ljubljana, objavlja naslednje sporočilo:
 

Datalab, vodilno podjetje za poslovne informacijske sisteme v jugovzhodni Evropi, je v okviru 2. PANTHEON konference, ki je potekala 24. novembra v Zagrebu, predstavilo sodelovanje s Hrvaškim Telekomom. Z združenimi močmi Datalaba HR in Hrvaškega Telekoma lahko svojim uporabnikom ponudimo poslovne storitve v oblaku.

Na konferenci je bila predstavljena tudi nova generacija PANTHEON-a – PANTHEON X (deset), ki prinaša številne izboljšave na področju poslovnih rešitev, bolj prilagodljivo in prijetnejšo uporabniško izkušnjo ter pomembne izboljšave pri zmogljivostih programa. Vse to znatno pospeši vsakodnevno delo in celotno podporo pri poslovnih procesih in dokumentnem poslovanju.

V Hrvaškem Telekomu vidijo prednost sodelovanja predvsem v možnosti, da se strankam ponudi zmogljiv poslovni program brez začetne investicije, saj je mogoče storitve v oblaku plačevati kot mesečni najem. V Datalabu pa kot največjo prednost vidijo to, da so podatkovne baze programa PANTHEON lahko sedaj, zaradi močnega zaveznika, kot je Hrvaški Telekom, za uporabnike še bolj varne in dostopne kadarkoli in kjerkoli.

 

Sporočilo bo od 2.12.2015 dalje za obdobje pet let objavljeno na naši spletni strani družbe (www.datalab.si).

Upravni odbor družbe

 

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.