Datalab Agro AG in Fakulteta za kmetijske študije in prehrano sta podpisala memorandum o sodelovanju ter pogodbo o partnerstvu za izobraževalne namene

2 Dec 2015

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana, in veljavne zakonodaje družba Datalab Tehnologije d.d., Ljubljana, objavlja naslednje sporočilo:
Datalab Agro AG iz Pfäffikona v Švici je 25.11.2015, na prvi Regionalni konferenci za IKT v kmetijstvu v Skopju podpisal sodelovanje s Fakulteto za kmetijske študije in prehrano Univerze sv. Cirila in Metoda v Skopju. Podpisana sta bila dva dokumenta: memorandum o sodelovanju ter pogodba o partnerstvu za izobraževalne namene.

Memorandum o sodelovanju vključuje: izmenjavo podatkov v sklopu kmetijstva in razvoja podeželja, koordiniranje in podporo pri sodelovanju z drugimi, partnerstvo na področju izvajanja lokalnih in mednarodnih projektov, vezanih na razvoj IKT storitev v kmetijstvu, izobraževalne dejavnosti, skupno kampanjo za povečanje zavedanja o pomembnosti IKT storitev v kmetijstvu ter dogovor o medsebojnem sodelovanju, pomoči in podpori.

V skladu s pogodbo o partnerstvu za izobraževalne namene je Datalab Agro AG Fakulteti za kmetijske študije in prehrano podaril 35 licenc PANTHEON Farming.

 

Sporočilo bo od 2.12.2015 dalje za obdobje pet let objavljeno na spletni strani družbe (www.datalab.si).

 

Upravni odbor družbe

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.