Datalab d.d. zamenjuje vodstvo v hčerinski družbi Datalab Makedonija d.o.o.

17 Avg 2017

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana, in veljavne zakonodaje družba Datalab Tehnologije d.d., Ljubljana, objavlja naslednje sporočilo:

Z dnem 1.9. bo tudi uradno nastopil nov direktor hčerinske družbe Datalab Makedonija d.o.o., . g. Vlado Mitev, ki bo na vodilnem mestu zamenjal dosedanjo direktorico Emo Toševsko.

Slednja je zaradi osebnih razlogov ( selitev v tujino) zaprosila za odpoved delovnega razmerja z 1.9. 2017, ki ga je vodstvo Datalab Tehnologije d.d. tudi sprejelo.

Vodstvo Datalab d.d. je po tehtnem razmisleku odločilo podeliti mandat g. Vladu Mitevu, ki je zadnje leto uspešno vodil Datalab Kosovo d.o.o.

V naslednjem poslovnem letu bo tako g. Vlado Mitev vodil tako makedonski kot kosovski trg in na tak način iskal sinergijo in optimizacijo resursev za dvig prodaje in optimalnega nastopanja SME divizije na tem delu Balkana.

Sporočilo bo od 17.08.2017 dalje za obdobje pet let objavljeno na spletni strani družbe (www.datalab.si).

Upravni odbor družbe Datalab d.d.

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.