Računovodstvo v oblaku poveča prihodek in poenostavi poslovanje

29 Apr 2021

Način poslovanja se dandanes hitro spreminja. Če želite uspeti v nenehno spreminjajočem se tržnem okolju, je nujno slediti trendom, ki jih narekuje tehnologija. In v zadnjem času se vedno več pozornosti usmerja v tehnologijo v oblaku. Računovodski strokovnjaki so pri mnenju glede dela v oblaku sicer pogosto razdeljeni. A vse več računovodskih podjetij prehaja v oblak – to pa zato, ker razumejo prednosti, kot sta povečana mobilnost in lažje sodelovanje s strankami. Oboje je ključnega pomena, ko poskušate zgraditi uspešno računovodsko podjetje, ki bo dolgoročno uspevalo, uspešnejše poslovanje pa bo prineslo tudi strankam.

Največja prednost: tekoče sodelovanje med računovodjo in podjetniki

 

Poslovanje v oblaku omogoča tekoče in učinkovito sodelovanje med računovodjo in strankami. Rezultat? Priložnost, da računovodje sprostijo svoj čas in zagotavljajo visokokakovostne računovodske storitve z individualnem pristopom do vsake svoje stranke. Tako bodo njihove storitve postale kakovostnejše, podjetniki pa bolj produktivni in njihov posel donosnejši.

 

PANTHEON v gostovanju + PANTHEON Web Light – ključ do enostavnega sodelovanja in donosnejšega posla

Računovodje ob uporabi PANTHEON-a v gostovanju v kombinaciji s spletnim programom PANTHEON Web Light za stranke dosežejo večjo učinkovitost pri svojem poslovanju in jim ponudijo dodano vrednost računovodskega svetovanja ter s tem gradijo dolgoročno zaupanje. Podjetniki pa imajo vse poslovne informacije na dosegu roke, kjerkoli in kadarkoli, brez pomoči računovodje.

 

 

Moderna oblika računovodstva v oblaku poenostavi in poceni poslovanje

Računovodstvo v oblaku je v zadnjem času postalo priljubljeno predvsem zaradi prihranka časa in denarja ter zaradi večje mobilnosti. Omogoča, da kadarkoli in kjerkoli delate s kakršnokoli napravo z dostopom do spleta in imate na voljo vso informacijsko podporo za delo na daljavo. Računovodstvo v oblaku tako prihrani čas, ki ga lahko izkoristite za kvalitetno poslovanje, hkrati pa poveča vašo učinkovitost, kar dolgoročno izboljša poslovanje. Omogoča lažje in cenejše zagotavljanje osnovnih računovodskih storitev. To pomeni, da lahko porabite več svojega časa za grajenje dolgoročnega zaupanja pri strankah pri ponujanju kakovostnejšega svetovanja in pomoči pri razvoju podjetja vaših strank.

Prednosti računovodstva v oblaku

Računovodstvo v oblaku prinaša prednosti tako za podjetnike kot za računovodske servise. Rešitev kadarkoli in od koderkoli omogoča hiter dostop do informacij, ki jih potrebujete za sprejemanje pametnih poslovnih odločitev.

 

Vaše podjetje bo res učinkovitejše, ko začnete delovati v oblaku, toda najprej morate pripraviti teren. Tu smo, da vam olajšamo postopek selitve v oblak.  Obrnite se na naše prijazne svetovalce s katerimi boste poiskali rešitev, ki bo optimizirala vaše procese in olajšala poslovni vsakdan.

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.

X