, ,

Povečajte poslovno učinkovitost z integriranimi SMS ali Viber obvestili

17 Jun 2024

Učinkovita komunikacija je ključna za nemoteno delovanje podjetja, zato smo se odločili, da PANTHEON nadgradimo z integriranimi SMS ali Viber obvestili, ki združujejo hitrost, zanesljivost in neposrednost komunikacije.

Kakšne so torej prednosti SMS oz. Viber obvestil?

Hitra in zanesljiva komunikacija

PANTHEON integracija kratkih elektronskih sporočil omogoča takojšnjo komunikacijo s strankami, z zaposlenimi in dobavitelji. S poslanim SMS  ali Viber sporočilom lahko hitro in enostavno obvestite stranke o potrjenih naročilih, spremembah rokov ali morebitnih zamudah.

Avtomatizacija in prilagajanje

Integracija SMS ali Viber obvestil s koledarjem naročil po eni strani omogoča avtomatizacijo procesov po drugi strani pa prilagajanje sporočil posameznim strankam ali dogodkom. Na primer, stranke lahko obvestite o bližajočem se roku za naročilo ali jim pošljete personalizirano sporočilo o statusu njihovega naročila.

Obvestila v realnem času

Z uporabo SMS ali Viber obvestil lahko pošiljate opozorila in obvestila o nujnih spremembah ali dogodkih v zvezi z naročilnim koledarjem, tudi znotraj podjetja. Zaposlene lahko na primer obvestite o novih naročilih ali spremembah načrtovanih dobav. S tem se izognete zamudam in zmedi ter zagotovite pravočasno obveščanje vseh zainteresiranih strani.

Povečana odzivnost in hitrejše reagiranje

Z SMS oziroma Viber obvestili lažje dosežete večjo odzivnost in hitrejše odzivanje na zahteve vaših strank. Običajno bodo, ko prejmejo obvestilo prek SMS-a ali Viberja, odgovorili ali ukrepali hitro. Vse to prispeva k boljši koordinaciji in odzivnosti v poslovnih procesih ter zmanjša čas, ki bi ga sicer porabili za pošiljanje e-pošte ali opravljanje telefonskih klicev.

Boljša sledljivost in transparentnost

SMS in Viber obvestila omogočajo spremljanje celotne komunikacije. To podjetju omogoča večjo transparentnost in posledično sledljivost v poslovnih procesih. Hitro lahko odgovorite na morebitne izzive ali težave, hkrati pa ima tudi stranka popoln vpogled v najnovejše informacije o svojem naročilu.

 

Integrirana SMS obvestila v PANTHEON-u skupaj s koledarjem naročil prinašajo številne prednosti za učinkovitost poslovnih procesov: hitra in zanesljiva komunikacija, avtomatizacija, prilagodljivost in boljša sledljivost so le nekatere od njih.

 

Za še več informacij o storitvi SMS in Viber obvestil iz PANTHEON-a obiščite povezavo.

 

 

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.

X