PANTHEON konektor licence

Vse tistim, ki poleg PANTHEON-a uporabljate še kakšne dodatne, zunanje (vertikalne) rešitve, želimo zagotoviti najboljše storitve tudi v prihodnje. Zato uvajamo konektor licence, ki uporabnikom omogočajo dostop do PANTHEON podatkovne baze.
Konektor licence so s 1. 4. 2015 postale obvezne za:

  • spletne trgovine, SharePoint vtičniki, integracije portalov,
  • add-on aplikacije (WMS …),
  • mobilne aplikacije,
  • robote (BPEL integracije, DMS …),
  • Excel aplikacije (v primeru, ko se XLS samodejno povezuje s PANTHEON bazo podatkov).

Konektor licenca ni potrebna, če je uporabnik prijavljen v PANTHEON z uporabniškim imenom in geslom ter z ukazom uvozi podatke iz zunanje rešitve (CRM, WMS, xls, word…) v PANTHEON ali jih izvozi iz PANTHEON-a v zunanjo rešitev (CRM, WMS, xls, word…).

Ni specifična za določeno aplikacijo, torej ima stranka lahko določeno število konektor licenc za vse vertikalne rešitve skupaj. Vezana je na serijsko številko. Veljajo istočasni uporabniki, kar pomeni, da je potrebno toliko konektor licenc, kolikor je istočasnih uporabnikov zunanjih rešitev, ki se priklapljajo na PANTHEON bazo.

Program bo povezave zunanje rešitve na PANTHEON bazo preverjal z nadgradnjo programa od 10. 4. 2015 naprej.

Primer PANTHEON uporabnika z dvema vertikalama

Sistem za upravljanje skladišča (WMS)
WMS nima samostojne baze, zato skladiščniki v realnem času črpajo podatke iz PANTHEON baze. V takem primeru je potrebno toliko konektor licenc, kolikor je istočasnih uporabnikov vertikalne rešitve WMS v skladišču. V navedenem primeru so to 3 konektor licence.

Sistem za upravljanje odnosov s strankami (CRM)
CRM ima samostojno bazo, ki se povezuje na PANTHEON podatkovno bazo. Za povezavo med bazama zadostuje 1 konektor licenca. V CRM sistemu je lahko poljubno število istočasnih uporabnikov, ki v realnem času spreminjajo podatke v podatkovni bazi CRM sistema.

PANTHEON uporabnik na sliki potrebuje 4 konektor licence.

Cenik PANTHEON konektor licenc

Nakup licence Gostovanje
219,80 € + DDV 7,18 €
+ DDV/mesec
Licence ni mogoče zamenjati za drugo vrsto PANTHEON licenc.

Lokalizacija konektor licence mora biti skladna z lokalizacijo krovne licence.

Za razliko od krovnih licenc, pri katerih se lahko zamrzne največ 50 % njihove vrednosti, se konektor licenc ne da zamrzniti.

Pokličite (01) 252 89 50

Za vse informacije glede točnega števila potrebnih konektor licenc in ponudbo se obrnite na svojega pooblaščenega partnerja Datalab ali nam pošljite vprašanje.

prodaja@datalab.si