eIzmenjava

eIzmenjava

Elektronska izmenjava podatkov

Elektronska izmenjava podatkov je samodejen prenos podatkov v standardizirani obliki, kjer se med poslovnimi partnerji izmenjujejo različni e-dokumenti. Taka izmenjava je osnova za hitro in učinkovito izmenjavo informacij brez napak med informacijskimi sistemi.

Pri tem je pomembno vedeti, da je digitalna informacija ali elektronska oblika dokumenta v resnici izvorna oblika dokumenta, saj se v današnjem času vsi podatki nahajajo v računalniških sistemih. Delo s papirjem, faksi ipd. je delo s spremenjenimi oblikami in kopijami, pri pripravi katerih obstaja možnost, da pride do napak ali nepravilnih interpretacij.

Znotraj PANTHEON-a imamo razvito rešitev, ki skrbi za eIzmenjavo podatkov znotraj storitve poslovnega omrežja Panteon.net, ki jo zagotavlja podjetje Panteon Group. Podjetje je naš poslovni partner, ki s svojo storitvijo predstavlja vmesni člen med našim računovodskim delom in predvsem večjimi trgovskimi podjetji, ki poslujejo na način dobavnic, naročilnic itn.

V PANTHEON je integriran dodaten modul, ki skrbi za prejemanje in pošiljanje dokumentov s storitvijo Panteon.net. Prvotni dokument je običajno ponudba, iz njega pa sledijo še potrditev, dobavnica in račun – odvisno od trgovca, kaj vse zagotavlja preko storitve Panteon.net). Pri nakupu PANTHEON-a vam bo integracijo s podjetjem Panteon Group pripravil naš izbran zunanji podporni partner.

V sodelovanju s PANTEON Group
Shema eIzmenjave

Pogovorite se z našimi svetovalci.

Če vas zanima karkoli v zvezi z ePoslovanjem (eRačun, eIzmenjava, eHramba, eDokumentacija), nas pokličite na telefonsko št. 01 252 89 50 ali pošljite vprašanje preko kontaktnega obrazca.

* Osebne podatke, ki nam jih posredujete v zgornjem spletnem obrazcu obdelujemo na podlagi našega zakonitega interesa zagotavljati učinkovito poslovno komunikacijo. Posredovanje vaših osebnih podatkov je prostovoljno. V primeru, da nam vaših osebnih podatkov ne posredujete, pa vam ne moremo zagotoviti odgovora na vaše povpraševanje. Več o tem kako (skrbno) varujemo vaše osebne podatke si preberite v naši Politiki zasebnosti.
X