BREZPLAČNI SPLETNI SEMINAR

Enostavna in varna elektronska izmenjava podatkov

Vabljeni na spletno predstavitev PANTHEON ePoslovanja, kjer boste spoznali kako enostavno vodite vaše poslovanje elektronsko.
Spoznali boste kako je mogoče delovno intenziven delovni proces spremeniti v učinkovitega in prihraniti tako stroške kot tudi čas. Ali je digitalno poslovanje res koristno za podjetje? Na predstavitvi vam podajamo odgovore na takšna in podobna vprašanja v zvezi z digitalizacijo poslovanja.

»Posebno pozornost bomo  namenili storitvi eIzmenjava, ki omogoča avtomatizirano in  brezpapirno izmenjavo poslovnih dokumentov (eNaročila, eDobavnice, eRačuni) z vašimi dobavitelji in kupci.

Kot gost se nam bo pridružil predstavnik partnerskega podjetja ZZI d.o.o. , g.Jure Fortuna, ki vam bo storitev podrobneje predstavil«.

S storitvami eIzmenjave boste pohitrili svoje poslovanje, poenostavili rutinske naloge ter poskrbeli za varen prenos elektronskih dokumentov in podatkov.

Pri elektronski izmenjavi dokumentov gre za samodejni proces izmenjave eDokumentov med poslovnimi partnerji. Taka izmenjava je zelo hitra ter izniči možnosti napake zaradi ročnega prepisovanja podatkov.

Vzpostavitev popolnega digitalnega med-podjetniškega poslovanja ter digitalnega poslovanja vam prinaša prvotno prihranek časa ter ostale prednosti:

Avtomatizacija in integracija rutinskih postopkov

Vzpostavitev sistema, ki nam omogoča učinkovito eIzmenjavo skozi v celoti avtomatizirano pot dokumenta.

Kjerkoli in kadarkoli

24/7 sprejemanje in pošiljanje elektronskih dokumentov – eDokumentov (eRačuni, eNaročilnice itd.).

Večja varnost

Večja varnost kot pri pošiljanju preko tradicionalne fizične pošte ali običajne elektronske pošte.

Vedno v skladu z zakonodajo

Vedno nadzarovana pot dokumentov in v sledljivi obliki, upoštevajoč vso pristojno zakonodajo.

X