Programska oprema za planiranje proizvodnje vredna izbire

12 Jun 2020

Če ste proizvodno podjetje, potem ste se zagotovo kdaj srečali s katero od tegob, ki se jim reče zamujanje pri nabavi, kopičenje zalog ali pa še huje, zamujanje pri dobavi izdelkov vašim kupcem. Za vse to obstaja precej učinkovito zdravilo: informacijsko podprto planiranje proizvodnje.

Kaj je torej tisto, kar mora imeti programska oprema za planiranje proizvodnje, da jo je vredno izbrati?

Prenesite priročnik in preverite, kako lahko s pravilno izbiro programske opreme za proizvodnjo naredite več, ceneje in v krajšem času.

 


Pri pripravi priročnika smo sodelovali z Romano Lesjak, vodjo programa PANTHEON v Skupini stroka.si. V 14 letih dela na področju vpeljave programa Pantheon v najkompleksnejša poslovna okolja je sodelovala in vodila več kot 200 manjših in večjih projektov implementacije poslovno informacijskih rešitev ter bila aktivno vključena v projekte modeliranja in kreiranja dodatnih vertikalnih rešitev. V zadnjem času sodeluje kot svetovalec podjetjem za učinkovitejšo izrabo informacijskih tehnologij in vodi projekte vpeljave orodij za lažje poslovno odločanje.

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.

X