Kako urediti pregled nad dokumenti v podjetju

1 Dec 2020

Ste se kdaj vprašali koliko časa v podjetju porabite za prevzem in vnos dokumentacije in koliko za dejansko delo?  Še vedno pretipkavate podatke in informacije; koliko napak pri tem storite in koliko vas stanejo? Ali vam preveč časa vzame neskončno sledenje pri komu je dokument obtičal, kdo ga mora potrditi in preposlati dalje? Morda za deljenje dokumentov uporabljate različne sisteme in se o novostih in informacijah obveščate preko mailov ali ostalih virov?

Pri poslovanju z različno dokumentacijo, ki nastane pri poslovanju se kaj hitro izkaže, da z enim dokumentom lahko dela en kup ljudi, za nekatere ima dokument celo drugačno pomembnost. Pomembno pa je tudi kam in po kakšnih poteh dokument potuje in na koncu, da se varno hrani. In kako najenostavnejše urediti pregled nad dokumenti v podjetju?

V spodnjem priročniku preberite kako uspešno urediti pregled nad dokumenti, poenostavite rutinska opravila v podjetju in pri tem prihraniti pri času.

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.

X