Koraki do uvedbe ePoslovanja

31 Maj 2022

Ali vaše podjetje še vedo deluje na »papirni« način?

V trenutnem času, ko cene surovin nepredstavljivo rastejo, čas pa postaja čedalje bolj dragocen se podjetja, ki še vedno delujejo na »papirni« način, odločajo za prehod na digitalno poslovanje. To prinaša veliko prednosti, saj omogoča hitro, enostavno in učinkovito poslovanje ter lažji nadzor in manj napak. Z uporabo ePoslovanja se v podjetju zmanjšajo stroški materiala, poštnih storitev in ročnega dela, saj se celotno poslovanje vodi elektronsko, tako pa naredimo nekaj dobrega za okolje in obenem privarčujemo.

 

Če vaše podjetje še vedno deluje na »papirni« način in želite preiti na digitalno poslovanje, si v priročniku oglejte pet korakov, s katerimi si lahko pomagate pri lažjem prehodu na ePoslovanje.

Če že poslujete elektronsko ali se podjetje pravkar sooča s prehodom, pa lahko v priročniku preverite, ali ste se soočali s podobnimi primeri in morda najdete še kakšen uporaben namig.

 

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.

X