Vodenje zalog spletne trgovine

31 Jan 2022

Zamislite si naslednji scenarij: stranka se znajde v vaši spletni trgovini in poskuša kupiti izdelek. Precej jih zanima izdelek, ki je na voljo ravno v vaši trgovini, pred tem so opravili nekaj ur raziskovanja in našli ravno takšen izdelek v vaši spletni trgovini in po super ceni. Super, nič težjega, hitro opravi nakup.

A v ozadju se skriva težava: tega izdelka ni na zalogi, čeprav je stranka brez težav opravila nakup. Kje se je zalomilo? Kaj kmalu ugotovite, da za spletno trgovino vodenje zalog v realnem času le ni tako enostavno opravilo.
Programska oprema za upravljanje zalog je lahko ključna razlika med izgubljanjem kupcev in ohranjanjem dolgoročnih strank.
Nihče si ne želi priti na spletno stran in izgubljati časa z raziskovanjem artiklov, na koncu pa ugotoviti da željenega artikla sploh ni. Enako velja za ponudnika – pomislite, koliko časa izgubite, da obvestite kupca, da artikel ni na voljo.

 

Zaloge so življenjska sila vaše trgovine. Pri uspešnem obvladovanju in upravljanju zalog vskoči na pomoč programska oprema za upravljanje zalog.

 

Prenesite priročnik in spoznajte:

 

  • Integracija spletne trgovine z ERP sistemom
  • Ali je upravljanje zalog zakonsko obvezno?
  • Upravljanje zalog s programsko opremo.

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.

X