PANTHEON IZOBRAŽEVANJA

PANTHEON – Zakonodajne spremembe in novosti na plačnem področju v letu 2024

30
januar
2024

Vsebina:

V osrednji temi izpostavljamo zakonodajne  spremembe in novosti na področju plač v letu 2024 s praktičnimi primeri in nastavitvami v PANTHEON – u.

V sklopu webinarja si bomo pogledali:

  • nastavitve v PANTHEON – u obveznega zdravstvenega prispevka s praktičnimi primeri obračunov in poročanja,
  • izplačilo nadomestila za odsotnost z dela v breme delodajalca iz 20 na 30 dni in omejitev najvišjega bolniškega nadomestila,
  • poročanje o izplačilih dohodkov, ki se ne vštevajo oziroma se ne vštevajo v davčno osnovo do določene višine – datoteka VIRDOH.DAT – nastavitve, izpis in izvoz datoteke,
  • nastavitve v PANTHEON-u ob začetku novega leta.

Termin:

Izvedba: 30.1.2024 ob 9:00

Več informacij:

Za več informacij nas kontaktirajte na edu@datalab.si ali na telefon 01 252 89 13/29.

Cena in oblike izobraževanja:

  • Cena izobraževanja: 69 eur + ddv / osebo
  • Izobraževanje lahko spremljate v obliki: Spletno izobraževanje (webinar) ali preko ogleda posnetka (* vsi udeleženci po koncu izobraževanja, prejmete dostop do posnetka in gradiva)

Pogoji udeležbe in odjave:

Pogoji prijave/odjave: Na izobraževanje se lahko prijavite do zaključka zbiranja prijav (2 delovna dneva pred pričetkom izobraževanja) oz. do zapolnitve prostih mest. Po tem roku lahko prijavo izjemoma oddate po elektronski pošti na naslov edu@datalab.si  ali po telefonu št. (01) 252 89 09. V kolikor se želite odjaviti vas prosimo, da to storite pisno najkasneje 2 delovna dneva pred izobraževanjem na elektronski naslov edu@datalab.si . V primeru nepravočasne odjave ali neudeležbe vam bomo žal primorani zaračunati celotno vrednost zneska.

Pridržujemo si pravico do spremembe terminov, oblike izvedbe izobraževanj in vsebine izobraževanj! Vse pravice pridržane.

X