Posvetovalni sestanek delničarjev družbe Datalab, d.d.

13 Nov 2019

Na podlagi Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in druge veljavne zakonodaje družba DATALAB Tehnologije d.d., Ljubljana, objavlja naslednje sporočilo:

Na sedežu družbe DATALAB Tehnologije d.d. je dne 11.11.2019 potekal posvetovalni sestanek z delničarji.

Na sestanku se je predstavilo poročilo o prodajnem postopku, poslovanje Skupine Datalab v preteklem poslovnem letu in strateški plan gibanja prihodkov Skupine Datalab za obdobje FY 2020 – FY 2026, ki je priloga temu obvestilu. Z delničarji je bila opravljena tudi splošna diskusija in izmenjava mnenj na temo prihodnjega razvoja družbe in potencialnih možnosti za lastniško prestrukturiranje družbe DATALAB Tehnologije d.d. Posvetovalnega sestanka so se udeležili delničarji, ki skupaj tvorijo 74 % celotnega kapitala.

Prosimo, da delničarji, ki so bili udeleženi na posvetovalnem sestanku in ostali posredujete svoja mnenja, komentarje in vprašanje na naslov investor@datalab.si.

To obvestilo bo od 13.11.2019 objavljeno tudi na spletni strani družbe http://www.datalab.si/ za obdobje najmanj pet let.

 

Ljubljana, 13. 11. 2019

Upravni odbor Datalab d.d.

Pripeti dokumenti:  Posvet delničarjev Datalab

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.