Obvestilo o prodaji 70.000. licence PANTHEON

13 Avg 2021

Datalab Tehnologije d. d., vodilno slovensko podjetje za razvoj poslovno informacijskih sistemov, je dne 12.8.2021 dobilo že 70.000. uporabnika poslovnega programa PANTHEON. Od prelomnice 65.000 uporabnikov je minilo le slabe 4 mesece oz. rekordnih 117 dni, v primerjavi z gibanjem števila iz preteklih let, ki smo za vsakih novih 5.000 uporabnikov potrebovali približno leto dni. PANTHEON skupnost uporabnikov poslovnih programov je tako najmočnejša v regiji.

 

V Datalabu v zadnjih letih največji poudarek dajemo razvoju orodij za digitalizacijo malih in srednjih podjetij, kar se nam je izredno obrestovalo v trenutnih razmerah, ko se je način dela preselil na daljavo. K hitremu skoku števila uporabnikov je močno pripomogla fiskalizacija oz. uvedba davčnih blagajn v Črni Gori ter zavedanje uporabnikov glede pomembnosti uporabe orodij za digitalizacijo poslovanja.

 

Prepričani smo, da je strmo naraščajoče število uporabnikov odsev odličnih ekip v vseh državah, predanosti podjetja inovacijam in posledično lajšanju podjetniškega vsakdana.

Datum: 13.8.2021

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.