Obvestilo o prodaji 55.000. licence PANTHEON

16 Nov 2018

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, družba Datalab Tehnologije d.d., Ljubljana, objavlja naslednje sporočilo:

Datalab Tehnologije d. d., vodilno slovensko podjetje za razvoj poslovno informacijskih sistemov, je dne 15.11.2018 dobilo že 55.000. uporabnika poslovnega programa PANTHEON.

V zadnjih enaindvajsetih letih smo prvi ponudili Windows poslovni program, prvi ponudili uporabnikom obširna pisna in video navodila, ki jih sproti dopolnjujemo in posodabljamo, prvi začeli s promocijo eRačunovodstva in prvi, ki smo že leta 2010 na trg lansirali poslovni program v Oblaku ter ga v partnerstvu z nacionalnimi Telekomi razširili v regiji. Prepričani smo, da je strmo naraščajoče število uporabnikov odsev predanosti podjetja inovacijam in lajšanju podjetniškega vsakdana. Tudi zaradi PANTHEON-a so danes podjetniki v jugovzhodni Evropi bistveno konkurenčnejši in dobičkonosnejši.

Sporočilo bo objavljeno v sistemu SEONet in na spletnih straneh družbe (www.datalab.si) od 16.11.2018 dalje za obdobje najmanj 5 let.

Upravni odbor družbe Datalab Tehnologije d.d.

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.