Obvestilo o prodaji 50.000. licence PANTHEON

17 Mar 2017

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, družba Datalab Tehnologije d.d., Ljubljana, objavlja naslednje sporočilo:

Datalab Tehnologije d. d., vodilno slovensko podjetje za razvoj poslovne informatike, je dne 15.03.2017 dobilo že 50.000. uporabnika poslovnega programa PANTHEON. V manj kot šestih letih smo prodali več kot 25.000 licenc. PANTHEON skupnost uporabnikov poslovnih programov je tako ena najmočnejših v regiji.

V zadnjih dvajsetih letih smo prvi ponudili Windows poslovni program, prvi ponudili uporabnikom obširna pisana navodila, ki jih sproti dopolnjujemo in posodabljamo, prvi začeli s promocijo eRačunovodstva in prvi, ki smo že leta 2010 na trg lansirali poslovni program v Oblaku ter ga v partnerstvu z nacionalnimi Telekomi razširili v regiji. Prepričani smo, da je strmo naraščajoče število uporabnikov odsev predanosti podjetja inovacijam in lajšanju podjetniškega vsakdana. Tudi zaradi PANTHEON-a so danes podjetniki v jugovzhodni Evropi bistveno konkurenčnejši in dobičkonosnejši.

 

 

Poročilo bo od 17.03.2015 dalje za obdobje pet let objavljeno na naši spletni strani družbe (www.datalab.si).

Upravni odbor družbe

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.