Objava podpisa Pisma o nameri s strani delničarjev družbe Datalab, d.d.

16 Apr 2019

Na podlagi Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in druge veljavne zakonodaje družba DATALAB Tehnologije d.d., Ljubljana, objavlja naslednje sporočilo:

Družba DATALAB Tehnologije d.d. je skladno z usmeritvami napovedanimi na prejšnji skupščini preučevala priložnosti za strateška partnerstva, ki bodo podpirala zastavljeno strategijo razvoja družbe DATALAB Tehnologije d.d. s ciljem hitrejše rasti in razvoja družbe.

Upravni odbor družbe DATALAB Tehnologije d.d. obvešča, da so 12.4.2019 največji družbeniki družbe DATALAB Tehnologije d.d., imetniki 55.09% osnovnega kapitala družbe, podpisali Delniški sporazum o nameri za prodajo večinskega deleža družbe DATALAB Tehnologije d.d.

Na podlagi podpisanega Delniškega sporazuma o nameri za prodajo delnic družbe DATALAB Tehnologije d.d., je predsednik upravnega odbora g. Mertelj Andrej 15.4.2019 v imenu delničarjev zajetih v sporazumu s potencialnim investitorjem podpisal Pismo o nameri (LoI) s katerim bo omogočena izvedba skrbnega pregleda na podlagi katerega bo imel potencialni investitor možnost oddati zavezujočo ponudbo. Za podporo aktivnostim je bila imenovana svetovalna družba  KF Finance (sell-side advisor).

Sporočilo bo objavljeno v sistemu SEONet in na spletnih straneh družbe (www.datalab.si) od 16.04.2019 dalje za obdobje najmanj 5 let.

Upravni odbor družbe Datalab Tehnologije d.d.

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.