Datalab SR predstavil sodelovanje s Telekom Srbija a.d.

11 Dec 2015

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana, in veljavne zakonodaje družba Datalab Tehnologije d.d., Ljubljana, objavlja naslednje sporočilo:
Datalab SR in Telekom Srbija, sta po podpisu pogodbe o sodelovanju junija 2015, na konferenci, ki se je odvila 3.12.2015 v Beogradu, predstavila plod njunega sodelovanja – Pantheon Cloud, storitve v oblaku. Poleg tega je bila predstavljena tudi nova generacija poslovno informacijskega programa PANTHEON X (deset).

Prednost njunega sodelovanja je v možnosti, da se strankam ponudi zmogljiv poslovni program brez začetne naložbe, saj je mogoče storitve v oblaku plačevati kot mesečni najem, pri čemer imajo stranke na voljo širok izbor paketov in števil zakupljenih licenc. Sodelovanje Datalab SR in Telekom Srbija pa uporabnikom omogoča tudi to, da so zdaj PANTHEON podatkovne baze varnejše ter dostopne kadarkoli in kjerkoli.

 

Sporočilo bo od 11.12.2015 dalje za obdobje pet let objavljeno na naši spletni strani družbe (www.datalab.si).

 

Upravni odbor družbe

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.