s PANTHEON-om v oblaku do večje učinkovitosti Računovodstvo davčni raj d.o.o.

10 Maj 2021

Računovodsko davčni raj d.o.o.
Podjetje Računovodsko davčni raj d.o.o. z glavno pisarno v Kamniku je podjetje za računovodske, finančne in davčne storitve. Njihov strokovni kader (visoko usposobljene računovodje, davčne svetovalke in notranja revizorka) nudi celovite računovodske storitve, davčno, finančno in poslovno svetovanje, zastopanje v davčnih postopkih, urejanje rezidentskega statusa, prijava prihodkov prejetih v tujini in še veliko več.

Cilj

Cilj, ki ga je podjetje zadalo pri izbiri poslovnega informacijskega sistema, je bil, da ima dober modul za proizvodni del in možnost za podrobno pripravo analiz poslovanja. Poleg tega pa so iskali program, ki ne potrebuje lastnega strežnika in je dostopen od kjerkoli.

Izziv

Izziv, ki ga je podjetje želelo rešiti s programom PANTHEON, so bili predvsem pravilni in avtomatizirani postopki pri evidentiranju in obračunavanju proizvodnje.

Rešitev

Podjetje Računovodski davčni raj d.o.o. ima veliko različnih strank in vsaka ima svoje potrebe in specifične zahteve pri reševanju poslovnih izzivov, tako smo razvili k posamezni stranki ciljno usmerjen sistem z vrsto avtomatiziranih procesov za rešitev proizvodnih izzivov (od prevzemanja materiala in surovin, izdelave kosovnic in delovnih nalogov do končnega obračuna proizvodnje in razknjiževanja zalog). Ker je podjetje iskalo rešitev, s katero bodo vedno mobilni, smo se odločili za rešitev PANTHEON v gostovanju.

PANTHEON je odličen program za proizvodna podjetja. Naše stranke se med seboj razlikujejo in vsaka ima svoje potrebe in zahteve za rešitev specifičnih proizvodnih izzivov. Z datalabovimi svetovalci individualno urejamo vse potrebne nastavitve za različne stranke, s katerimi poslujemo. Na ta način smo zagotovili pravilno računovodsko evidentiranje in – kar je najpomembneje – zelo pregledne in sledljive postopke posameznih faz proizvodnih procesov. Vsi skupaj (naše stranke in mi) smo s sodelovanjem z Datalabovimi svetovalci razvili k posamezni stranki ciljno usmerjen, učinkovit in predvsem razumljiv postopek evidentiranja proizvodnih procesov. Z najrazličnejšimi možnimi analizami in izpisi pridobimo vse informacije, ki so potrebne pri sprejemanju nadaljnjih odločitev.
Uporaba PANTHEON gostovanja v oblaku pa je pika na i, ki nam in našim strankam močno olajša poslovanje.”

Vesna Bartolj Maver | direktorica Računovodsko davčni raj d.o.o.

 

PANTHEON v gostovanju in PANTHEON Web Light za stranke računovodjem močno olajša delo s strankami in tako pripomore k:

   Večji mobilnosti, omogočeno poslovanje od kjerkoli in kadarkoli

   Večji varnosti podatkov; podatki so varno shranjeni na Telekomovem strežniku

   Ažurni in vedno sinhronizirani podatki med podjetnikom in računovodjo; podatke, ki jih vnašajo podjetniki so takoj na voljo računovodji 

   Avtomatizirani procesi; zaloge samodejno vodene, računovodja ne potrebuje ročno knjižiti razlike zalog za pripravo bilance

   Izognitev nepotrebnemu pretipkavanju dokumentov in podatkov omogoča OCR bralec

✔   Prihranek časa in večja učinkovitost; tako računovodje namenijo svoj čas kvalitetnejšemu svetovanju in se posvečajo razvoju poslovanja

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.

X