Izboljšajte učinkovitost poslovnega procesa z SMS obveščanjem, integriranim v poslovnem programu

6 Jul 2023

Verjetno se vsi zavedamo, da je učinkovito obveščanje ključno za nemoteno delovanje podjetja. Zato smo se v Datalabu odločili, da PANTHEON nadgradimo z integriranim SMS obveščanjem, ki združuje hitrost, zanesljivost in neposrednost komunikacije. V nadaljevanju vam predstavljamo prednosti SMS obveščanja v povezavi s koledarjem naročanja, s tem pa tudi pot do izboljšane učinkovitosti vaših poslovnih procesov.

Katere so torej prednosti SMS obveščanja?

Hitra in zanesljiva komunikacija

Integracija SMS obveščanja v vaš ERP sistem omogoča takojšnjo komunikacijo s strankami, z zaposlenimi in dobavitelji. S poslanim SMS sporočilom lahko hitro in enostavno obvestite stranke o potrjenih naročilih, spremembah rokov ali morebitnih zamudah. S tem zagotovite, da so vsi vključeni v poslovnem procesu vedno na tekočem, kar pripomore k večji usklajenosti in izboljšani učinkovitosti.

Avtomatizacija in personalizacija

Integracija SMS obveščanja s koledarjem naročanja omogoča avtomatizacijo procesov in prilagajanje sporočil glede na posamezne stranke ali dogodke. Na primer, stranke lahko obvestite o bližajočem se roku naročila ali jim pošljete osebno prilagojeno sporočilo o statusu njihovega naročila. To pripomore k izboljšanemu zadovoljstvu strank in krepi njihovo zaupanje v vaše podjetje.

Opozorila in obvestila v realnem času

S SMS obveščanjem lahko pošljete takojšnja opozorila in obvestila glede nujnih sprememb ali dogodkov v povezavi s koledarjem naročanja. Na primer, zaposlene obvestite o novih naročilih ali spremembah načrtovanih dobav. S tem se izognete zamudam in zmedam ter zagotovite, da so vsi deležniki pravočasno obveščeni.

Povečanje odzivnosti in hitrejšega reagiranja

S SMS obveščanjem dosežete večjo odzivnost in hitrejše reagiranje s strani strank, zaposlenih ali dobaviteljev. Ko prejmejo obvestilo prek SMS-a, lahko takoj odgovorijo ali ukrepajo. To prispeva k boljšemu usklajevanju in odzivnosti v poslovnih procesih ter zmanjša čas, ki bi ga sicer porabili za pošiljanje e-pošte ali opravljanje telefonskih klicev.

Boljša sledljivost in transparentnost

SMS obvestila omogočajo sledenje komunikaciji in prejemu sporočil. S tem dosežete transparentnost in sledljivost v poslovnih procesih ter se lahko hitro odzovete na morebitne izzive ali težave. Hkrati pa ima tudi vaša stranka popoln vpogled v posodobitve in informacije o svojem naročilu.

 

Integracija SMS obveščanja v ERP sistem skupaj s koledarjem naročanja prinaša številne prednosti za učinkovitost vaših poslovnih procesov. Hitra in zanesljiva komunikacija, avtomatizacija, personalizacija, takojšnja obvestila in boljša sledljivost so le nekatere prednosti, ki jih prinaša ta funkcionalnost. Z izboljšanim obveščanjem lahko zagotovite boljšo uporabniško izkušnjo, večjo odzivnost in usklajenost v poslovanju.

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.

X